-
Girişim Elektrik, Medcem Madencilik ile Öztüketim Arazi Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya vardı
25/05/2022 06:21:30
Girişim Elektrik, Medcem Madencilik ile Öztüketim Arazi Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya vardı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimiz, MEDCEM MADENCİLİK VE YAPI MALZEMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş'nin Mersin İlinde bulunan arazisine, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.h maddesi kapsamında Öztüketim Arazi Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda ilgili firma ile anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli toplam 7.971.819,USD'dir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032155
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-
Girişim Elektrik, Aymak Kırma Eleme Makinaları ile Çatı Öztüketim Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya vardı
25/05/2022 06:22:00
Girişim Elektrik, Aymak Kırma Eleme Makinaları ile Çatı Öztüketim Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya vardı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimiz, AYMAK KIRMA ELEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. A.Ş.'nin Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerine, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.c maddesi kapsamında Çatı Öztüketim Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda ilgili firma ile anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli vergiler hariç 435.000,USD'dir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032158
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-
Arçelik, geri alım programına devam edilebilmesi için ilave fon tutarı belirlenmesine karar verdi
25/05/2022 06:23:00
Arçelik, geri alım programına devam edilebilmesi için ilave fon tutarı belirlenmesine karar verdi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Yönetim Kurulu'nun 01 Temmuz 2021 tarih ve 1076 sayılı kararı ile başlatılan ve 09 Mart 2022 tarih ve 1108 sayılı kararı ile revize edilen 3.000.000.000-TL toplam fon ile sermayenin %10'una kadar pay alımına imkan veren geri alım programı kapsamında, işbu yönetim kurulu kararı tarihine kadar 2.997.648.371,02-TL fon kullanılarak sermayenin %9,97'sini temsil eden 67.344.433 adet pay borsadan satın alınmıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve Şirket'in 23.03.2022 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kuruluna verilen yetki çerçevesinde; mevcut geri alım programı kapsamında sermayenin %10'unu temsil eden payların geri alımının tamamlanmasına ve Şirket paylarının geri alımına devam edilebilmesi amacıyla mevcut programa ilave olarak Şirket'in çıkarılmış sermayesinin %10'una tekabül eden 67.572.820,50-TL nominal değerli payların alımını kapsayan yeni bir geri alım programı başlatılmasına, her iki geri alım programı kapsamında gerçekleştirilecek pay alımları için toplam 6.000.000.000,00-TL tutarında ek fon ayrılmasına ve bu kapsamda yapılacak işlemlerin ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin bilgisine ve onayına sunulmasına Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24.05.2022 tarihli kararı ile karar verilmiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032174
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-
Esenboğa Elektrik ile Vitra Karo arasında "Vitra Karo Bozüyük Fabrikası Çatı Öztüketim Güneş Enerji Santrali" kurulumu sözleşmesi imzalandı
25/05/2022 06:23:30
Esenboğa Elektrik ile Vitra Karo arasında "Vitra Karo Bozüyük Fabrikası Çatı Öztüketim Güneş Enerji Santrali" kurulumu sözleşmesi imzalandı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin güneş enerji santralleri anahtar teslimi müteahhitlik faaliyetleri kapsamında, Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. ile Eczacıbaşı Topluluğu şirketlerinden Vitra Karo Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında " Vitra Karo Bozüyük Fabrikası Çatı Öztüketim Güneş Enerji Santrali" kurulumu sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu yatırım ile güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlanırken aynı zamanda karbon emisyonunun azalmasına da büyük katkıda bulunulacaktır. Sözleşme bedeli KDV hariç 2.113.852,00 USD'dir (34.000.464 TL+KDV)."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032198
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-
DOGUB.E, MEPET.E ve NUGYO.E payları 24 Haziran seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
25/05/2022 06:24:00
Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DOGUB.E, MEPET.E ve NUGYO.E payları 25/05/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DOGUB.E, MEPET.E ve NUGYO.E payları 25/05/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032200
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-
KRSTL.E payları 24 Haziran seans sonuna kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek
25/05/2022 06:24:30
Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KRSTL.E payları 25/05/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KRSTL.E payları 25/05/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder. SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır." https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032202
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
-

livadiyaya gitmiş olan rusya sefiri prens lobanof dün dersaadete avdet eylemiştir.
25 mayıs 1879
-

bugün sir liyard hazretleri huzur-u hümayun padişahiye kabül buyrulucak imiş.
25 mayıs 1879
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri