Sayfa 165/993 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Tam bir orta oyunu gene ortaya karışık biraz kem küm millet alsın eline oynasın amerikan çamuru gibi yoğursun dursun olayı
    Reel enflasyon %100 ü geçmiş ev sahibine %20 zam mı yap diyebilir ? Adam keriz mi ?
    Her gün herşeye yağmur gibi zam gelirken adam cebinden mi tölare edecek 1 yıllık kaybını.
    Olacak olan maaşlara yağmur gibi zam gelecek kiracılarda dışarda kalmayacak ev sahipleride mutsuz olmayacak.
    Tabi tüm bunlar hiperenflasyon olarak geri dönecek biz de 90 lı yıllara geri döndük çoktan.
    Geçen yıl yazmıştım 90 lar dizisi yeniden vizyona giriyor hemde bu sefer canlı yayın :D

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Kurum : Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz. Fahiş kiralarla ilgili yaptığımız çalışmayı Cumhurbaşkanımız yakında paylaşacak. Konut sahibini de kiracıyı da mağdur etmeyeceğiz"

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Kurum : Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz. Fahiş kiralarla ilgili yaptığımız çalışmayı Cumhurbaşkanımız yakında paylaşacak. Konut sahibini de kiracıyı da mağdur etmeyeceğiz"
    Çevir ne şiş yansın.!!
    Nede kebap.!!!
    Ayranlar inekten.!!!
    Beleşe.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Tam bir orta oyunu gene ortaya karışık biraz kem küm millet alsın eline oynasın amerikan çamuru gibi yoğursun dursun olayı
    Reel enflasyon %100 ü geçmiş ev sahibine %20 zam mı yap diyebilir ? Adam keriz mi ?
    Her gün herşeye yağmur gibi zam gelirken adam cebinden mi tölare edecek 1 yıllık kaybını.
    Olacak olan maaşlara yağmur gibi zam gelecek kiracılarda dışarda kalmayacak ev sahipleride mutsuz olmayacak.
    Tabi tüm bunlar hiperenflasyon olarak geri dönecek biz de 90 lı yıllara geri döndük çoktan.
    Geçen yıl yazmıştım 90 lar dizisi yeniden vizyona giriyor hemde bu sefer canlı yayın :D
    Nerdesin.!!!
    BüyükResim.!!!!
    Agabey.!!!
    Herkes seni çok özledi.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ben de seni çok özledim canım benim Allah başımızdan eksik etmesin.
    Yalnız senin yatacak yerin yok , seni ölünce dik gömecekler toprak bile kabul etmeyecek !
    Dost acı söyler, millete yıllardır crash otobanda dedin, crashta duvara ilk tosyalan srilanka oldu. tutturamadın sen bu işi.
    Biz hala bekliyoruz ne zaman duvara gömeceğiz kafayı ben sıkıldım artık bu oyundan

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Nerdesin.!!!
    BüyükResim.!!!!
    Agabey.!!!
    Herkes seni çok özledi.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sisede şirket alımı var...
    ............

6. 16,50-16,60 lara yelken açtık sanırım

7. Pin barın üstü, inletme rejimi bölgesi millete hayırlı olsun....

To the moon
    Memento mori

8. Asgari ücrete %25-40 arası zam yapılması lazım, şu an reel olarak 2004 ün altına düşmek üzere...

Sayfa 165/993 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •