Sayfa 304/1195 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1. anketlere bakıyorum...
    muhalefet şöyle önde böyle önde...

e kardeşim vatandaşlık verilen/oy kullanacaklarla da anket yaptın mı ?
    yok... neden ? kem küm.. blok oy var orada..

bu seçim gene elde patlayacak...
    erdoğan kaçacak derkene, artık muhalefet bavulu toplar gider(gidiyorlar da)...
    karamizah..
    Memento mori

2. Aynur Doğan vakasından sonra yazmış biri twitter' da; 'Müzik evrenseldir. Yandaşlığı, ırkı dini olamaz' diye.

Doğru müzik evrenseldir, de bizi ilgilendiren müziği icra eden ve bu müziği ne maksatla yaptığı.

Kürdistan'a özgürlük afişleri, Apo posterleri eşliğinde, hadi kadınlar savaşa çığlıklarıyla şarkılar söylenecek, eskiden birileri benzer şekilde 'Valla Apoyu özledim' diyecek şarkı aralarında,

Biz de müziğin yandaşlığı, ırkı yoktur diyeceğiz, öyle mi?

40 bin şehit verdik, 40.000...her birinden 3 lt kan aksa, 120.000 lt yani 120 ton kan yapar.

Pkk, otobüsü durdurdu, eşinin çocuğunun gözü önünde kocasını infaz etti.

Ağrı'da karakol bastı, karakolu katledip komutanını bayrak direğine astı.

Daha dün esir tuttuğu asker polisleri infaz etti.

Kendi içinde bile, en küçük aykırı seste, sözde yargılayıp infaz ediyor.

Faşizmin, ırkçılığın, terörün cinayetin dik alasını yapıyor, hoş görü insan hakları müzik deyip alkışlayacağız, ne var ya abartmayın diyeceğiz öyle mi?

YPG milyonlarca insanı ABD destekli IŞİD ile koordinasyonlu yerinden etti, milyonlarca.

Dün Irak'ta, bugün Suriye'de, yarın ya İran'da ya da Türkiye' de aynısını yapacaklar, biz de şarkıdır türküdür deyip....

Şöyle düşünmeli, aynı şekilde bir terör örgütü olsa, ABD ye, Fransa' ya, İngiltere' ye zarar verse, aynı amaçları olsa, ne yaparlar.

Yok mu, PKK ile arasına mesafe koymuş başka Kürt sanatçı, neden onlardan biri değil de bu....E o zaman zaten bir anlamı kalmazdı, değil mi?

Müzik evrenseldir, yandaşlık ırkçılık yapmayalımmış.

İstanbul işgal edildiğinde, zafer takları düzenleniyor, ilkini beğenmiyor Aga gidiyor bir daha geliyor, bandolar, kutlamalar, yollara dizilmiş binlerce İngiliz, Yunan bayraklı Osmanlı. Bunlar bi yere gitmediler, duruyorlar hala, içimizde. Kimisi sağda, kimisi solda, takılıyor.

Atatürkçüyüz falan ya...düşünmek lazım Atatürk olsa napardı ne tepki verirdi son gelişmelere diye. Ben size bir şey söyliyim, analarını dikerdi, adam net yani, pragmatik.

Görülen o ki, ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler, kediye aslanı boğduracaklar, 'seri katilin adını' özgürlük demokrasi savaşçısı, azınlık hakları savunucusu, ırkçılık karşıtı kahraman koyacaklar....Hah bi de evrensel müzik sever..

ATATÜRK olsa

hdp diye bir parti olmazdı.

tarikat cemaat yapıları bağlamında bölücü olmazdı.

pkk yada işid yada ihvan aynı dır. ypg de adı değişsede aynıdır tamamıda abd ve israil maşasıdır.

Achiles arkadaşa katılıyorum.

dün megri megri diyenlerde ve onlara hendek kazdıranlarda hesap verecekleri zaman gelecek.

pkk da faşisttir ve buradaki yani(TÜRKİYE) kominist ve Sosyalist bazı kişiler havari yolu izliyor.

Ölen TÜRK olunca sorun yok.

Özgürlük olsun tabiki lakin silahla yada yabancı devlet maşaları ile olmaz.

Bop bağlamında da yabancıyla iş tutuldu ve TÜRKİYEM borçlandırılıp zayıflatıldı.

Geçmişte pkk ile iş tutanlarıda unutturmayacağım.Müzik ve demokrasi yi araç olarak kullannanlara da karşıyım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sonuna kadar MİLLİYETÇİ ve DEVLETÇİ olacağım.

CUMHURİYET ve LAİKLİK bağlamında ATATÜRK İLKELERİ artı SİSTEMİNDEN yana olacağım.

Süriyeli lere de bu bağlamda karşıyım.(ırak,rus,ukraynalı,sudan,gürcü,ermeni,ni jer,afgan,pakistan vb gibi)

asalak ve ortalığı karıştıracak yapılarada karşıyım.

Her kese balık tutmayı öğretmeliyiz.

Önce bir kendi kendimize yetelim.

Osmanlıdaki gibi vatandaşım lakin bilmemne kökenli ve şu devlete ajanlık yapıyor yapılarınada izin verilmemeli.

Masonlara da.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Brent zaten ham petrol

Siz wti mi kastediyorsunuz?
    Anlayan anlıyor.Çıkıntılık yapmaya gerek yok.

Brent Ham Petrol ile WTI Ham Petrol arasındaki temel fark nedir?

Brent Petrol ve WTI ham petrolün en büyük iki ticari sınıflandırmasıdır. Bu tür daha birçok petrol sınıflandırması olsa da, Brent ve WTI küresel ölçütlerdir. Brent, İngiltere ve Norveç’e bitişik Kuzey Denizi’nden çıkarılan petrol iken, WTI Ham petrolü ABD’de çıkarılıyor. ABD petrolü ağırlıklı olarak Teksas, Kuzey Dakota ve New Mexico’da yoğunlaşmıştır. ABD, kriter olarak West Texas Intermediate (WTI) kullanıyor.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Anlayan anlıyor.Çıkıntılık yapmaya gerek yok.

Brent Ham Petrol ile WTI Ham Petrol arasındaki temel fark nedir?

Brent Petrol ve WTI ham petrolün en büyük iki ticari sınıflandırmasıdır. Bu tür daha birçok petrol sınıflandırması olsa da, Brent ve WTI küresel ölçütlerdir. Brent, İngiltere ve Norveç’e bitişik Kuzey Denizi’nden çıkarılan petrol iken, WTI Ham petrolü ABD’de çıkarılıyor. ABD petrolü ağırlıklı olarak Teksas, Kuzey Dakota ve New Mexico’da yoğunlaşmıştır. ABD, kriter olarak West Texas Intermediate (WTI) kullanıyor.
    Belki bilginiz yoktur G. Amed abim bu şahıs, o nedenle normaldir yazdığı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Aynen öyle Sn. Achiles.

Net söylüyorum iktidarı muhalefeti ile siyaset kurumu çökmüştür. Hiç bir çözüm sunamamaktadir.

Ümit Ozdag ve Mansur Yavaş harici alayını kaldır at çöpe.

75 yaşında karanlıkta titriyor dede, fatura yatırmamış elektriği kesmişler.

Türkiye'yi yönetecek imiş.

Bu millet kaçak elektrik kullanana verir de karanlıkta mal gibi oturana vermez şu sosyolojiyi hakikaten 20 senede çözemediniz mi yazıklar olsun ya.

Gel yönet dede ne diyelim seçilirsen yönet de ben yokum artık hakikaten dayanma sınırımı aştı. Çektim gittim. Hiç olmazsa deneriz geri zaten aynı çöplüğe döneriz değişiklik olsun dedim...

Yerime de 3 kişi almışlar fena mı işte işsizliği de çözdük. Gideceksin ki kalanlara belki kıymet bilinir imkanları iyileşir. Giden havaya girmesin kalan da havaya girmesin bok gibi bi döneme denk geldik işte bize gitmek düştü kalanlara selamet olsun ne diyelim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Nereye gitmissen iyi yapmissin. Her 5 senede kotulesen bir ulke. Gulen yuzlu kimse yok artik.

Sayfa 304/1195 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •