Sayfa 397/1000 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Vıop XLI

1. ayucuklarım gelin bu boğacıklar semirdi kar suyu denize düştü pardon çayırlar yeşerdi yağlandı bi boğa ziyafeti çekek toplaşın
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    30 milyon bende var diplerden lunc bugun luna yavruda gelecekdi bakmadım ARSA aldım güney koreden
    Burda bazı arkadaşlar ekranda 6milyon katı görmüş coinciler birbirini arıyor, arkadaşın biri de beni arayıp sordu, doğru mu bu oran diye bende ekrana bakınca üffff o ne ya üüüle dedim. Sorduk soruşturduk öyle bir durum yokmuş.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burda bazı arkadaşlar ekranda 6milyon katı görmüş coinciler birbirini arıyor, arkadaşın biri de beni arayıp sordu, doğru mu bu oran diye bende ekrana bakınca üffff o ne ya üüüle dedim. Sorduk soruşturduk öyle bir durum yokmuş.
    37 mi 32 yaşındaki çekik gözlü oyunu döndürüyor 2-3 godomanla.
    ben unuttuğum paralardan gömdüm.
    sistem onu kaldırıyor bu işlerde.
    haftada aklıma gelirse bakıyorum , sabah bilenler aradı kaç adet yavruladı diye üzerine sende yazmışın buraya
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Dün QNB'yle aldıkları THYAO, EREGL gibi tahtaları bugün BoFA'yla basıp, dün QNB'yle sattıkları AKSA gibi tahtaları yine BoFA'yla alıyorlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Kuşun dünkü ve bugunkü alıcı satıcılarına bakın badem spor dünyasına hoş geldiniz
    karşılıklı işlemlerle dönüyor para girişi yok piyasaya , ortada 300-400 milyo+makinalarla dönüyor tezgah 2-3 gündür.
    FORMASYON AVCISI 53

6. yonca 14.85 üzeri saatlikte kalabilirse değişik bir yukarı hareket çekebilir.
    Ayrıca çoğu badem spor tahtası üst bolingera sıkıştı 15.00 dan sonra oyun şekil kazanır.
    FORMASYON AVCISI 53

ISGYO... %+5 ten -1..vay vay

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuşun dünkü ve bugunkü alıcı satıcılarına bakın badem spor dünyasına hoş geldiniz
    karşılıklı işlemlerle dönüyor para girişi yok piyasaya , ortada 300-400 milyo+makinalarla dönüyor tezgah 2-3 gündür.
    Dün badem bofası aldığı 4.5 milyon lotu bugun geri verdi al gülüm ver gülüm bitince 49 üzerine aldılar tahtayı.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 397/1000 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •