Sayfa 207/354 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Ha bu arada ful maldayım. 280-290 larda fulledim ama insider trading olayı koooskoca firmaya yakışmıyor! Yapacaksan açıklamayı seans içi yapacaksın. Yaptıkları tiksindirici. 10+ yıldır bu hissedeyim, beklediğimi almadan gitmem. Ha beklentimi alıp, gittim mi de bu şirket ve iltisaklıları 1 km çapımdan geçemez. Bu kadar net. Dürüst olun kardeşim, işinizi yapın. Siz bu şirketi halka açıp insanlara gel ortak ol dedikten sonra madik atıyorsanız orada duracaksınız!

Bunların genel özelliği iyi, küçük yatırımcı lehine olan kap ların gargaraya getirilmesi. örn.3 aylık müthiş kar son gün olmamasına rağmen, arife günü seans bitişinde veriliyor ki, karın artış oranını gören küçük yatırımcı hisseye bulaşmasın, uzun tatil süresince unutulsun gitsin, Dürüst olun, sizden başka birşey istemiyor ortaklarınız!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Bu o arsa değil sayın O’Sullivian daha önce panel radyatör üretim hattını satmışlardı tahminime göre panel üretim fabrikayı tamamen sattılar

2. Evet arkadaşlar bu başka arsa, lakin sonuç değişmiyor, zamanlama, içeriden haber alma, hissenin tavan olması. kısacası dürüstlük nerde?
     Alıntı Originally Posted by mttu8 Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz arsa Tuzla kavşağında yaklaşık 30 dönüm, 24 dönümü turizm konut ve ticari imarlı.
    Bugün kap ta belirten yer Dudullu'da 18 dönüm arsa üzerinde fabrika... Radyatör üretimi yaptığı tesisini birkaç ay önce sattığı yer diye tahmin ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Bu o arsa değil sayın O�Sullivian daha önce panel radyatör üretim hattını satmışlardı tahminime göre panel üretim fabrikayı tamamen sattılar
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3. O bölgede boş arsa metre kare 15-16 bin arası bir de fabrika maliyeti var tabiki ben açıkçası metrekare 20-25 arası bir rakam bekliyorum hayırlısı satış gerçekleştiğinde belli olur bu satış F/K oranında düşürecektir
    Hayırlı olsun diyelim
    Ytd

4. Bölgede 8000 metrekarelik arsa fiyatı 240 milyona satışta. Bizim arsa 18000 metrekare ve üzerinde fabrika da var. Bu şekilde en az 500 milyon eder gibi. Bu parayı özsermayeye ekleyince özsermaye egeen i geçiyor.

Bu arada tabi bedelsiz sayısı da artıyor.

Artık sermaye artırımı için çok daha fazla kaynak var. Yasal sınıra ulaşan yedek akçe(70 milyon) ve üzerine arsa satışından gelecek çok daha fazla bir para var.

Alcar ı yıllardır takip ederim. Çok hızlı ve akıl almaz hareketleri var.

Bir anda tavana gider gibi yapıp eksiye dönüp sonra tavan olma gibi hareketleri var. Yürek dayanmaz.

Fiyat uçar mı düşer mi bilemeyiz ancak yürek dayanmayan seanslar başlayacak gibi duruyor.

5. Arkadaşlar , bu satışı için görüşmelere başlanan 18 dönüm üzerine kurulu fabrika , Dudullu'da ki radyatör üretim tesisi .
    İçinde bulunan Radyatör üretim hatlarını Sanica adlı şirkete sattılar , şimdi de komple fabrikayı arsası ile birlikte elden çıkarmak istiyorlar .

Sanki başka bir yatırımın habercisi gibi geliyor bana bu hareket .

Küçülmeyi düşüneceklerini sanmıyorum . Güzel bir ivme kazandılar son yıllarda .
    Bekleyelim , görelim.

6. burada kafa karıştıran "Şirketimiz aktifinde kayıtlı, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu mahallesinde bulunan, tapunun 70 pafta ve 6432 parselinde kayıtlı, [B]18.328 m² yüzölçümlü arsası üzerinde kurulu fabrikasının satışı[/B] konusunda potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlanılmıştır." kalın ve altı çizgili olna yer, arsa ile fabrika mı yoksa sadece fabrikayı mı satıyorlar? sonuçta fabrika ve içindekiler sökülüp başka yerde tekrar yapılabilir mi? konuyla ilgili bilgisi olan bir yazarsa sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by seaeagle Yazıyı Oku
    sonuçta fabrika ve içindekiler sökülüp başka yerde tekrar yapılabilir mi? konuyla ilgili bilgisi olan bir yazarsa sevinirim.
    Fabrikada ki üretim bantlarını çoktan sattılar.

8.  Alıntı Originally Posted by Dr.Alcar Yazıyı Oku
    Fabrikada ki üretim bantlarını çoktan sattılar.
    teşekkür ederim, fabrika satışı deyince çok ucu açık geldi. bana hala muallak geliyor, güzel bir kelime oyunu yapmışta olabilirler.

Sayfa 207/354 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •