Tabi bir de şöyle bir şey var. Bunu ben yatırımcı ilişkilerine de sormuştum ayrıca. Mevcutta şirketin dolaşımdaki pay adedi 14.766.113 adet. Görece düşük pay adedi bulunuyor. İşlem hacimleri de düşük.

Şirketin temel analiz anlamında gelecek projeksiyonları olumlu görünüyor (şu ana kadar alınan veriler, yayınlanan veriler o yönde).

Tüm bunlara birlikte bakıldığında temel analiz mantığıyla yatırım yapan hissedarların ellerinde tuttukları pay adetleri artması sebebiyle dolaşımdaki pay (fiili) adedi de görece daha da azalacak diye okunuyor. Bu da hissede sert hareketlere neden olabilecek bir durum. Olumlu taraf ise rüzgar arkasından esmeye devam ederse Sayın Kazankazan'ın yaptığı değerlemeye yakın noktalara ulaşmak mümkün gibi. Benim de yaptığım hesaplamada yıl sonu için 222 M civarı bir net kar ve hisseye artacak ilgi nedeniyle dolaşımdaki payın (fiili) azalacağı varsayımı ile 55-60TL arası bir hisse tahminim bulunmaktadır. (karlılıkta bozulma olmaz ise tabiki, onu da her çeyrek takip altında tutacağız )

Yukarıdaki bahsettiklerim benim şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak düşünülmemelidir.