Sayfa 525/1000 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Vıop XLI

1. I guess even God has a long position and a lot of dollars !

Olumsuz. Doblo İspanya'da üretilecekmiş artık.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TOASO KAP açıklaması göndermiş. Olumlu mu olumsuz mu anlaşılmıyor.

>>>>>>>>>>>
    FIAT (Stellantis Grubu) tarafından, 6 Haziran 2022 tarihli basın açıklaması ile Yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis'in İspanya'daki Vigo fabrikasında üretileceği kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Diğer taraftan, 23.10.2020 tarihli şirketimiz özel durum açıklamasında 2022 yılı sonuna kadar TOFAŞ fabrikasında devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için 2023 yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş fabrikasında üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam etmekte olup, kesinleşen önemli bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
    16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Shortcular akillanmiyor 122 bin diger shortcu var yine pastada. Cogu makasa bakip atliyor ama o makasin nerede kapanacagini kimse dusunmuyor

4. Akaryakıta zam bekleniyormuş.

>>>>>>>>
    SON DAKİKA: Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, Motorine 1 lira 40 kuruş,

8 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere, Benzine 1 lira 20 kuruş zam bekleniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dünya hisselerini izlemek için şu sayfa güzel. Ülke seçilip o gün düşen, yükselen, en çok hacimli hisse listesi izenebiliyor. Türkiye de var.

https://tr.investing.com/equities/mo...ks?country=usa

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. *Erdoğan: Sorunun bir kısmı vatandaşlarımızın bir kısmının hala yatırımlarını döviz cinsinden yapmakta ısrar etmesi vardır

gene suçlu ben çıktım hem acım hem sefilim hem de sorunluyum
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. Erdoğan: Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faiz artırmayacak, faizi düşürmeye devam edeceğiz.

yani diyorki tl tutan maldır...

değerini dahada düşüreceğiz...

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Shortcular akillanmiyor 122 bin diger shortcu var yine pastada. Cogu makasa bakip atliyor ama o makasin nerede kapanacagini kimse dusunmuyor
    bilemezsin.

haklıda olabilirler..

bilemezsin..

dalgaları ölçüyoruz emme para basmıyoruz vob yapmıyoruz. iddasına girmiyoruz... olabilir herşey olabilir...

gelecek bilinemez...

Sayfa 525/1000 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •