Yeni halka arz seker gyo bile gecti bunu ..Anlayan anlar..Bunlar sirketler uzerinden borsada para kazaniyorlar
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni halka arz seker gyo bile gecti bunu ..Anlayan anlar..Bunlar sirketler uzerinden borsada para kazaniyorlar
Segyo(seker gyo) utanin bari..Bu kadar baskı artık büyük beklentiyi düsündürüyor.Mevcut projeler,alınan arsalara yapılacak projeler artan G.menkul fiyatlar,bilancodaki kkm.in getirisi(dolar arttikca)..demekki pasta büyük.sorun.Rabbena..Hepbana diyen herkimse o.Yemek nasip olmaz insallah.neden? Cunkü onca yatırimcının ekmegini yatirımını sana güvenini calıyorsun.Herkimse..Ulusoy unuda sıktılar sıktılar 15 gunde %100yapti...bu isler böyle...
10 yıldır yatırımcı beddua ediyor.Değişen bişi yok😂
1.15 te tutunması lazım yoksa üzer, 1.15 üstünde kaldıkça potansiyelini korur. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
İyimisiniz ortaklar..Kur artiyor artikca faiz geliri artiyor.G.menkul ve arsalarin degeri artiyor.Ama hissenin degeri düsüyor.Sira ortakların hisselerini alıp malı toptan götürmekte..Dün halka arz olan seker gyo 1.28 oldu belkide tavan kapatacak.Ne diyeyim.Sebeb olanları Allaha havale ediyorum.
Düşen kanalın sonları yani gayet normal hareketler...Biraz ekleme yaptım, illaki kırılacak o çizgi. 1.18 üstü haftalık kapanışta rahatlar.
Endeksin düşüşünü bekliyordu tam tahmin ettiğim gibi 1.08 lere cekecek
Benzer hareketi BERA'da yaptılar. Taktik aynı esasında. Hızlıca bir ayı tuzağı sonrasında tavan. Kimse ne olduğunu anlamadı.![]()
Yer İmleri