Bu kadar düşük maaşlara göre Doblo nasıl İspanya da üretilecek emmi fıtık eder tabi insanı
Bu kadar düşük maaşlara göre Doblo nasıl İspanya da üretilecek emmi fıtık eder tabi insanı
Bence Stelantis ucuza TOASO'yu devir almak istiyor olabilir. Bunun dışında garanti sözleşme yerine en iyi gayret esasına göre araba üretip satalım kar zarar ortak olsun da diyorlardır.
Peugeot, Opel, Citoren Türkiye'de bayi ve servis ağı olan markalar, Fiat, Alfa Romeo vs içine alan tek organizasyon istiyor olabilirler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
KKM bu gidişle sonraki gelecek yönetime değil bunlara patlayacak gibi duruyor... zaten batık hazine ve milyarlarca dolar borçlu MB ile devralacaklar yönetimi; bir de KKM belasıyla uğraşmak çok kötü bir senaryo olur hakkaten...
Bence şu saatten sonra erken seçim filan diye ısrar etmemek lazım; bütün enkaz üzerine kalacağı yerde bari bir kısmını öncekine yıkmak iyidir...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
*Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ile 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşecek-NTV
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...n2GaBA8zA&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Reisler kafa tokuşturacak..
Sınır ötesi mi
Yoksa yunnan mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Su rakamlari biriniz soylese ben size yönü soylerimaklima geldi buraya kadar gelecegi mis gibi kacti
24 saate fiskirtacaz ama bize fiskirtilmis haldeyiz fuluzz
![]()
Yer İmleri