Sayfa 531/1000 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bu kadar düşük maaşlara göre Doblo nasıl İspanya da üretilecek emmi fıtık eder tabi insanı

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarına kallavi kırmızı yakışır
    Akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mal alırız memedabi, görüyon teknik analezim süper bi gün önceden ne olucağını söylüyor
    Fıtık ol yine de vob yabma dayu
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bence Stelantis ucuza TOASO'yu devir almak istiyor olabilir. Bunun dışında garanti sözleşme yerine en iyi gayret esasına göre araba üretip satalım kar zarar ortak olsun da diyorlardır.

Peugeot, Opel, Citoren Türkiye'de bayi ve servis ağı olan markalar, Fiat, Alfa Romeo vs içine alan tek organizasyon istiyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. KKM bu gidişle sonraki gelecek yönetime değil bunlara patlayacak gibi duruyor... zaten batık hazine ve milyarlarca dolar borçlu MB ile devralacaklar yönetimi; bir de KKM belasıyla uğraşmak çok kötü bir senaryo olur hakkaten...

Bence şu saatten sonra erken seçim filan diye ısrar etmemek lazım; bütün enkaz üzerine kalacağı yerde bari bir kısmını öncekine yıkmak iyidir...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    cumhurbaskanı konusması varmı bugün...

az bir boşa çıkan tl var...

dövizciye gideyim bari...
    *Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ile 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşecek-NTV

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...n2GaBA8zA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Reisler kafa tokuşturacak..
    Sınır ötesi mi
    Yoksa yunnan mı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Su rakamlari biriniz soylese ben size yönü soylerim aklima geldi buraya kadar gelecegi mis gibi kacti 24 saate fiskirtacaz ama bize fiskirtilmis haldeyiz fuluzz

8.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Bu kadar düşük maaşlara göre Doblo nasıl İspanya da üretilecek emmi fıtık eder tabi insanı
    ben de buna hayret ettim memedabi.

İspanya hakikaten bizi kısanıyor olabilir mi bunların mayışlar iyi diye.

Sayfa 531/1000 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •