Cafe de lokantada WiFi istemeyin tehlikeli .
Arkadaşın akrabasına Kahvesini yudumlarken yüzbin tl kredi çekip parayı vadesizsen uçurmuşlar banka para transferi kısıt koymak için bile mobil bankacalığa girememiş hiçbir türlü.
Polise gitmiş sizin gibi çok vaka var demişler göndermişler
Adını vermek istemiyorum bir bankada banada olmuştu bana derin internetten girmişlerdi ama farkına varıp engellemiştim onları
Şu tüfe ye endeksli süper bono olayında anlamadığım noktalar var;pratikte bu bonodan nasıl para kazanılacak.
şu anda çoğu insan dolarda veya kkm de tl mevduatta tutan yoktur herhalde. akşam cıkıp süper bonoyu cıkardık diyecekler dolar yine kkm de olduğu gibi (18 den 11 e düşmüştü) yine düşecek 11 e diyelim 11 den doları bozup süper bono alsalar 9-12 ay sonra tüikin enflasyon oranına göre kar edebilecekler mi reel anlamda.
kazanamak için daha doğrusu kaybetmemek için ne yapmak lazım??? düşüşe karşı korunmak için bono cıkmadan dolardan kkm ye geçmek mantıklımı???
rxpu uyudu herhalde. iş başa düştü..
16,84 vurup vurup çekiyor.
Reis tasarruf istemiyor; kenarda köşede ne kaldıysa betona, lastiğe gömün diyor..
İstanbul’da ihya olmayan emlakçı kalmadı. 2019 da hepsi ağlıyordu.. kur şoku sonrası uygulanan yüksek faiz inşaatçıları ve otocuları bitme noktasına getirmişti.. tabii aradaki komisyoncuları da 🙂
Yer İmleri