Sayfa 227/429 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Arkadaşlar burada millete akıl vermeyi bırakırsanız iyi olur. Yatırım yapmaya aklı olanın sonuçlarına katlanmaya da aklı vardır merak etmeyin. Kimse kazandığı veya kaybettiğini kimseyle paylaşmaz. Burada kendinizi boşyere helak etmeyin. Geçin bu ky dostu ayaklarını

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by omers_23 Yazıyı Oku
    Ulan burda tavan diyo biri -7 yapıyor kağıt.neye göre tavan diyon,dayanagin ne?

Sent from my HTC One_M8 using Android mobile app
    4 taban cekecegini bilseydin bu kagidi alir miydin. 4 taban cekerken bi dayanak mi vardi. Veya 1 tl den 5 e giderken. Ben duzeltme anlaminda yapabilir diye soyluyorum. Hepimiz kisayoldan koe olalim diye girdik bu kagida. Simdi zarardayiz diye yirtinmaya gerek yok. Bekliyecegiz yada satacagiz. Herkes 1 tlden 4 cikmis kagit diye yorum yapiyor. Sanki kagit 1 tl iken kagidin degeri oymus gibi konusuyor. Bu kagidin defter degeri 1.75 lerde. Kaldi ki aradan 10 sene gecmis. Enlasyon farkini koysan zaten kagidin degeri 3 oluyor. Asil kagidin ederi 1 tl diyenler bos konusuyor. Bi kere kagit dip 2.02 yapti. Daha asagi inmedigine gore degerleme yapildi demektir. 4 tl den aldik diye 4 e gelecek diye bir sart yok. Biz spekulatif harekete yakalandik. Yine de 4 olmayacak da diyemeyiz. Borsada hersey mumkun.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kağıdı suçlayanlar bu kağıt gibi kaç tane kağıt var operasyan çekilen ? son 3 ayda ben en az 7-8 tane biliyorum.
    bir adam 2 milyon 3 milyon lot günlük toplayıp toplayıp aradan 1 hafta geçtikten sonra 2 milyon 3 milyon günlük satmaya başlıyor.
    buna halen izin veriliyor kimse sesini çıkarmıyor.
    3-4 kere askerlerimizin zehirlenmesi gibi kimsenin sesi çıkmıyor konu medya ya taşınıyor devlet o zaman olaya el atıyor...
    bu ülkede adaleti medya mı sağlayacak ? peki medyaya hep güvene bilecekmiyiz ?
    medeniyet demokrasi adalet hukuk inşallah bir gün bu kavramları gerçek anlamda yaşayabiliriz

4. Yatırım tavsiyesi değildir

Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu

5. teknik indikatörlerin önerisiyle dolar euro veya hisse senedi alıp satan var mı ? :=) indikatörler 1 aydır güçlü al sinyali veriyor zaten.
    ama 1 ayda %40 düştü

6. Yatırım tavsiyesi değildir

Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu

7. Ne olacak bunun sonu acaba nereye kadar salacaklar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by arma19 Yazıyı Oku
    Ne olacak bunun sonu acaba nereye kadar salacaklar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    genel itibariyle öğrendiğim kadarıyla ya da endiğim tecrübe kadarıyla durum şu ;

****** gider çocuğu kalır, çocuğu gider pezevengi kalır, o gider erketesi, peteçecisi vs. bu sıra bitmez. Bi hisseye pislik bulaşırsa böyle olur. peki hatayı nerede yaptık!!!

hata şu ; kümese yakın yerde tavuk sklmz . yaparsan ev sahibine yakalanılırsın ,

bu altın kurallar toplum ahlakına aykırı düzeyde yazdım ama bu tür hisselerde ahlak olmadığından durum bu kadar NET

Sayfa 227/429 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •