Yeşilada'nın bahsi geçince ben yazacaktım tam ama sonradan vazgeçmiştim. Yine yazayım madem :d Yeşilada'yı dinleyin ama fazla ciddiye de almayın.
Başka bir şeylerle uğraşırken arkada birisi bıdıbıdı yapsın gürültü olsun diye açıyorum bazen.
ytd
Yeşilada'nın bahsi geçince ben yazacaktım tam ama sonradan vazgeçmiştim. Yine yazayım madem :d Yeşilada'yı dinleyin ama fazla ciddiye de almayın.
Başka bir şeylerle uğraşırken arkada birisi bıdıbıdı yapsın gürültü olsun diye açıyorum bazen.
ytd
Erken itfa ben hiç duymadım 100 nominal verirse eğer yapabilir teknik olarak ama buna çok uzağız şu anda
normal vadesinde borçları nasıl ödeyeceği belli değilken erken itfadan bahsetmek de ne biliim :)
Atilla Yeşilada videosunda konu edilince benim de bu aklıma geldi.En yüksek kupon bu..Diğer konu ise şahsi görüşüm seçim'e kadar kupon ve itfa gerçekleşir.Seçim olurda muhalefet gelirse İMF kaçınılmaz olur.Muhalefet kaybederse eurobond kupon ve anapraları bulunursa döviz bulunmazsa tl ödenir.ytd.
Ortam güllük gülistanlık olursa çağırır zaten düşükten borçlanmak için ama bunu yaparsa ortam bir daha kötü olduğunda para bulamaz borç .
Garanti erken itfa yapmadi geri alım yaptığım için dedi yatırımcı öfkeli çünkü yeni kuponlar çok yüksek olacaktı yüksek fiyattan satıp yenisini alacak veya almayacaklardı yüksek kuponlu vadeyi .
Tersinde yüksek kuponu bırakıp düşüğe geçmeye zorlanması etik ve ahlaki değil ama kuralları onlar koyuyor
Yer İmleri