Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Şuan ekonomi borcu borçla çevirme üzerine kurulu eğer ben ödemem yada faizi silin vadeyi uzatın tarzı işler yapılırsa kırılmış olan güven tamamen kaybolur. Türkiye artık %15 bile versen para bulamaz. Türkiye cumhuriyeti devleti itibarını düşürmez diye düşünüyorum.

Ayrıca %5 usd faizi vadelide sadece 1 seferlik veriliyor diye biliyorum. Daha sonra oran çok düşük. Eğer 1 yıl vade %6 veren varsa hemen paramı oraya taşıyayım.
    Bugün 5,5 aldım. ve takip eden 2 fed sonrası 6,5. Ben 94-2001-2008 arjantin ve lubnan krizlerini için de yaşadım. Bu güngü cds leri 94 ve 2008 ile karşılaştırma orada günlük bura da yerleşik..Bu fırtına 5 yıl sürer...İMF siz olmaz..Ancak yatırım tavsiyesi değildir.İtibar mı.var mı? Toyota,doblo,opel gitti VW gelmedi.ne itibarı.İtibar cds dir.
    O yazdıklarını izlanda.Arjantin ve yunanistan yaptı hem de son 10 yılda..yazdıklarımı referans olarak almayınız herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : CARTAGE; 15-06-2022 saat: 01:34.

2.  Alıntı Originally Posted by CARTAGE Yazıyı Oku
    Bugün 5,5 aldım. ve takip eden 2 fed sonrası 6,5. Ben 94-2001-2008 arjantin ve lubnan krizlerini için de yaşadım. Bu güngü cds leri 94 ve 2008 ile karşılaştırma orada günlük bura da yerleşik..Bu fırtına 5 yıl sürer...İMF siz olmaz..Ancak yatırım tavsiyesi değildir.İtibar mı.var mı? Toyota,doblo,opel gitti VW gelmedi.ne itibarı.İtibar cds dir.
    O yazdıklarını izlanda.Arjantin ve yunanistan yaptı hem de son 10 yılda..yazdıklarımı referans olarak almayınız herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir
    Hangi banka bu? Burgan veya Fiba mi?

3. Hayır çin menşeili.ismini telaffuz etmeyeyim

4.  Alıntı Originally Posted by CARTAGE Yazıyı Oku
    Hayır çin menşeili.ismini telaffuz etmeyeyim
    vay anasını icbc 5,5 mu veriyor..

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    2017-2018 civarında da icbc bir ara bütün piyasanın üzerinde veriyordu ama swift olarak ya da tl eft/havale olarak sistem üzerinden istediler benden parayı. Çantayla geleni istemiyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2017-2018 civarında da icbc bir ara bütün piyasanın üzerinde veriyordu ama swift olarak ya da tl eft/havale olarak sistem üzerinden istediler benden parayı. Çantayla geleni istemiyorlar.
    doğru.. hayal meyal hatırladım o muhabbeti. bunun yanında şu da soru işaretleri de var. diyelim usd leri icbc ye transfer ettim* ve ilk ay 5,5 la bağladım. temdit geldi. banka dedi bundan sonra 3.. hmm o zaman başka bankaya swift yapayım. çıkacak muhabir banka masrafı soru işareti. (bu gözler 30k dolar için 150-200k muhabir banka masrafı kesildiğini gördü). yok nakit çekeyim dersem kaç güne randevu verir, o arada valörden kayıp olur mu da başka bir soru işareti. bu bankayı tecrübe edip gereksiz endişeler diyen olursa düzelteceğim.

* bu transferde muhabir masrafı da ?

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    doğru.. hayal meyal hatırladım o muhabbeti. bunun yanında şu da soru işaretleri de var. diyelim usd leri icbc ye transfer ettim* ve ilk ay 5,5 la bağladım. temdit geldi. banka dedi bundan sonra 3.. hmm o zaman başka bankaya swift yapayım. çıkacak muhabir banka masrafı soru işareti. (bu gözler 30k dolar için 150-200k muhabir banka masrafı kesildiğini gördü). yok nakit çekeyim dersem kaç güne randevu verir, o arada valörden kayıp olur mu da başka bir soru işareti. bu bankayı tecrübe edip gereksiz endişeler diyen olursa düzelteceğim.

* bu transferde muhabir masrafı da ?
    150-200 dolardır o, "200k" olsa duramazsın

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Galiba aylık vade için oran veriyor(muş). 1 yıl vadeli açtırmıyor(muş).

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •