Sayfa 456/993 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Altının onsunda sorun yok,sorun dolarda,nacinin zamanında altının gram fiatı 500 cıvarıydı,dolar yükseldikçe herşeyi etkiliyor,petrolde öyle,2008 krizi öncesi varil fiatı 120 kriz sonrası 30 doların altına indi bizdekilerde şımarmıştı sıcak para bolluğunda o zaman,ama akaryakıt fiatları çok düşmemişti bizde ve vergileri yükselttiler,şimdi petrol dünyada yükseliyor onların yüzündende biz zam yapmaya mecbur kalıyoruz diyor dünya liderimiz,sıcak para yuvasına döndü,petrolde normal fiatına geri dönmüş,neden o zaman önlem almadınız,önlemi bırakın vergileri yükselttiler,alışıklarya sıkıştıkça dünya devletlerinden demeye,sakın bizden demeyin hiç,yoksa koyunlar uyanır öyleya
    olur mu ya geçen sene 1 temmuz da ki fiyatında olsa ons şu anda gram 1.400 dü
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu onsu adam gibi alsalar doalrınd adesteğiyle çeyrek 2.000 i bulur
    Ağustosta gitmem gereken 2 düğün daha var.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ağustosta gitmem gereken 2 düğün daha var.
    1 çeyrekle işi hallediyorsan ne mutlu sana ...

4. Samimi arkadaşımdan birisinin tornunun düğünü var Boğaz’da yapıyor birşey takmaz bu diye çağırmadı sanırım . Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    1 çeyrekle işi hallediyorsan ne mutlu sana ...

5. Şok gelişme: son dakika!!!

Biden: "FED Başkanını görevden aldım çünkü laf dinlemiyor adam"

Başkan Biden, grup toplantısında FED Başkanı Jerome Powell'in görevden alınıp yerine yardımcısı Lael Brainard'in getirilmesiyle ilgili ''FED başkanını görevden aldım çünkü laf dinlemiyor adam ve yeni arkadaşımızla yola devam ettik. Ve dedik ki bak böyle böyle faiz oranlarını düşüreceğiz" diye konuştu.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Samimi arkadaşımdan birisinin tornunun düğünü var Boğaz’da yapıyor birşey takmaz bu diye çağırmadı sanırım . Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
    600 700 liraya bir çeyrek altın alacak yer bulursun sen! Bu konuda beceriye sahipsin..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu onsu adam gibi alsalar doalrınd adesteğiyle çeyrek 2.000 i bulur
    Aynen sayın ayhan53, çok uzun zamandır onsu müjde araba camı misali 200 dolarlık hatta 100 dolarlık bir bant aralığına sıkıştırmışlar, ne bırakıyorlar yukarı çıksın ne de bırakıyorlar insin. Altın yatırımcısı da dertli.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    600 700 liraya bir çeyrek altın alacak yer bulursun sen! Bu konuda beceriye sahipsin..
    250 -300 tl ye satan yerler duymuştum 8 ayar dan yapıyorlarmış onu bile bile arkadaşa verecek kadar eşkiya kılıklı değilim çok şükür

Sayfa 456/993 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •