Sayfa 611/1312 İlkİlk ... 1115115616016096106116126136216617111111 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Sari sitede emlakcilar kanaliyla verilen ilanlarda bildirim zorunlulugu getirildi kac mal sahibi ilanda yazilan fiatin gib kayitlarina girecegini ve bu fiattan asagi satis yapilamayacagini yapilirsa harc cezasi yiyecegini cogu mal sahibi bilmiyor ve bu durumu emlakcilarinda cogu bilmiyor musterilerini uyarmiyorlar.
    Artik her verilen ilan gib radarina giriyor. Harc+Deger artis vergisi

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Böyle bişey yapmazlar. En başta kendi kitleleri zarar görür. Siyasetin finansmanı olan sektör

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sırf kimseyle muhattap olmamak için bile kendi oturduğunuz ev alınabilir ... bizim insanımız bunun önemini her fırsatta hatırlatıyor ... yatırımlık olan için o anki piyasa şartları önemli
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Çinde ev fiyatları düşüşe geçmiş bilginize
    bir halt olacağı yok.

4. Iyice abarttilar

Ev sahipleri şimdi de kiracılardan hava parası istiyor

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Sari sitede emlakcilar kanaliyla verilen ilanlarda bildirim zorunlulugu getirildi kac mal sahibi ilanda yazilan fiatin gib kayitlarina girecegini ve bu fiattan asagi satis yapilamayacagini yapilirsa harc cezasi yiyecegini cogu mal sahibi bilmiyor ve bu durumu emlakcilarinda cogu bilmiyor musterilerini uyarmiyorlar.
    Artik her verilen ilan gib radarina giriyor. Harc+Deger artis vergisi

Peki adam sarı siteden evini satıyor ev 5 milyon.
    Aynı site aynı kat aynı m2 yan dairesi kendi müşteri bulup satıyor, tapuya gidiyor yazdırıyor 1 milyona sattım. Bu ne olacak.

Aynısı başıma geldi çünkü. Ben evi aldım , kredi çektim diye 150 bin tl gösterdim tam değerini, yan dairem cash aldı aynı hafta tapuda 40.000 tl gösterdi.

6. Okadarina bakarlarmi bilemem.
    Simdi gelmezde 5 yiilik zamanasimi bitimi 5 yilin 10 ayinda gallavi ceza buketini satan ve alana verirler.bilerek 5 yilin sonunda isleme koyuyorlar cezalar katlamali geliyor.
    Siteye ilan giren girdigi rakam kayitta
    En fazla ihtiyacim vardi fiati %50 dusurdum sattim derse kurtarir.
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Peki adam sarı siteden evini satıyor ev 5 milyon.
    Aynı site aynı kat aynı m2 yan dairesi kendi müşteri bulup satıyor, tapuya gidiyor yazdırıyor 1 milyona sattım. Bu ne olacak.

Aynısı başıma geldi çünkü. Ben evi aldım , kredi çektim diye 150 bin tl gösterdim tam değerini, yan dairem cash aldı aynı hafta tapuda 40.000 tl gösterdi.

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Okadarina bakarlarmi bilemem.
    Simdi gelmezde 5 yiilik zamanasimi bitimi 5 yilin 10 ayinda gallavi ceza buketini satan ve alana verirler.bilerek 5 yilin sonunda isleme koyuyorlar cezalar katlamali geliyor.
    Siteye ilan giren girdigi rakam kayitta
    En fazla ihtiyacim vardi fiati %50 dusurdum sattim derse kurtarir.

Karşı tarafın ve kendisinin tüm hesap kayıtlarına bakarlar.Hem sizin hem karşı tarafın parası bankada olmayan nakit bir para olmalı ki maliyenin radarına yakalanmayın.Siz o işler başınıza gelirse o dünyanın bambaşka bir dünya olduğunu anlarsınız.Radara asla girmeyeceksin girdin mi yırtman çok zor.Sonuçta evrakta sahtecilik suçu bile çıkar.Öyle ya resmi evrakta sahte beyanla vergi kaçırmış oluyorsunuz,bu belgelenirse ceza davası konusu bile olur.O yüzden çok ama çok dikkatli olmak lazım.

Sayfa 611/1312 İlkİlk ... 1115115616016096106116126136216617111111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •