Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7939 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    aslını göz ardı edip bak satır arasında ne demiş, çok mantıklı aynen devam..
    Sen tartisma kayebetmezsin bilirim

Eger ters geliyorsa, okuma gec..!

Ama artik taxi tutuyorum, dolmusa gelmem.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sen tartisma kayebetmezsin bilirim

Eger ters geliyorsa, okuma gec..!

Ama artik taxi tutuyorum, dolmusa gelmem.
    neye gelirsen gel, verdiğin örnek ayette bile hayvanlara karşı bir nefret ve ayrımcılık dili var
    tek soru sordum, inan veya inanma bir yaradan bu dili kullanıp bahsettiğin ayeti gönderir mi..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    neye gelirsen gel, verdiğin örnek ayette bile hayvanlara karşı bir nefret ve ayrımcılık dili var
    tek soru sordum, inan veya inanma bir yaradan bu dili kullanıp bahsettiğin ayeti gönderir mi..?
    inanan biri için ne kadar zeki olursa olsun, bu tür konularda sorgulama yapamaz. zira türk insanının yaklaşımı, ya öteki taraf var, kitap da gönderilmiş se? ata dan gördüğün gibi inancın gereğini, cuma namazı ile durumu idare et.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    inanan biri için ne kadar zeki olursa olsun, bu tür konularda sorgulama yapamaz. zira türk insanının yaklaşımı, ya öteki taraf var, kitap da gönderilmiş se? ata dan gördüğün gibi inancın gereğini, cuma namazı ile durumu idare et.
    yahu şef, evrende insanoğluna verilecek milyonlarca öğüt ve bilgi varken
    yaradanın kalkıp ta, şüphesiz ki seslerin en çirkini eşek anırmasıdır cümlesini ayet haline getirmesi kadar
    absürd bir şey olabilir mi, kaldı ki izafi bir tanımlama, eşek bakanlara sesi seda gelir de başkasına gelmez
    diğerine karga sesi daha itici gelebilir, ayet haline getirip genelleme yapmak, o canlıyı yaradana uygun söylem değil..

https://www.kuranmeali.com/AyetKarsi...ure=31&ayet=19

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Senin kadar kafası güzel ateist de ilk defa görüyorum. Nefret ne alaka,insanla hayvanı ayrıştırmak ne saçmalık. İnsanla hayvan aynı mı? Sen herşeyi başka tarafından anlayınca doğru anlamış olmuyorsun.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Senin kadar kafası güzel ateist de ilk defa görüyorum. Nefret ne alaka,insanla hayvanı ayrıştırmak ne saçmalık. İnsanla hayvan aynı mı? Sen herşeyi başka tarafından anlayınca doğru anlamış olmuyorsun.
    ulan davar daha geçen gün atatürkün, arap çocuğunun yaveleri sözü uydurma diyordun
    hem cahilsin hem bilgisiz, aç karabekirin anılarını oku veya yaz google bakalım nerede söylemiş
    hadi karabekir yalan söylüyor, sizin gibi arada kalanlar inanamadı adam meclis konuşmasında açık açık
    gökten indiği sanılan kitaplar diyerek tavrını ve inancını ortaya koymuş, kitaptan değil meclis tutanaklarından

https://www.youtube.com/watch?v=xi04uFpdfPw

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ulan davar daha geçen gün atatürkün, arap çocuğunun yaveleri sözü uydurma diyordun
    hem cahilsin hem bilgisiz, aç karabekirin anılarını oku veya yaz google bakalım nerede söylemiş
    hadi karabekir yalan söylüyor, sizin gibi arada kalanlar inanamadı adam meclis konuşmasında açık açık
    gökten indiği sanılan kitaplar diyerek tavrını ve inancını ortaya koymuş, kitaptan değil meclis tutanaklarından

https://www.youtube.com/watch?v=xi04uFpdfPw
    Hakikaten beyninde bir sorun var. Ben hiç öyle birşey söylemedim,öyle bir konuya ne girdim ne gördüm. Sen doktorluk olmuşsun. Hakaretini iade ederdim ama davarın bile insanlığa bir faydası var, ne mal olduğunu yeterince belli etmişsin zaten herhangi birşey söylememe gerek kalmamış.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •