Ulubatli hasan diye biri yok uydurmadir. Güzeldir ama uydurmadir.
Açık kalmış kapi ışini şimdi duydum! Kendilerini rahatlatmak icin uydurmuslardir ama Ilginc..
Ulubatli hasan diye biri yok uydurmadir. Güzeldir ama uydurmadir.
Açık kalmış kapi ışini şimdi duydum! Kendilerini rahatlatmak icin uydurmuslardir ama Ilginc..
Bu paylaştığı şey bir şaka.
Şakayı Türkler Yunanlara yapuyor.
Amaç şu: he he uyudunuz da aldık çok komik bir bahane salaklar demek için yani dalga geçmek için bizim gençler böyle bir karikatür çiziyorlar.
Amaç Yunanları kızdırmak.
Elon da dahil oluyor. Enteresan, çok garip.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu coin işi nas daq la beraber borsaların içinden geçer.. ABD borsalarını iki üç hafta kapatsalar ne iyi olur. Bizim nas imiz var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
george galloway 20 kusür yıl ingiliz parlamentosunda yer almış, bir süre küçük bi siyasi partinin liderliğini üstlenmiş kıdemli bir britanya siyasetçisi- çok tanınan nev-i şahsına münhasır biri.. ukrayna savaşı başladıktan sonra batıdaki yekvücut savaş çığırtkanlığı korosunda yer almadığı için, tvitır tarafından rusçu olarak yaftalandı ve profiline -rus devletiyle bağlantılı" etkiketi takıldı.. galloway buna itiraz ediyor, bu bir yalan diye tvit atıyor, elon musk durur mu hemen yapıştırmış cevabı hem de rusça olarak
-kusura bakma yoldaş !!
bitcoin : 17.790
% 14 düşüşte
eteryum %18,5 düşüşte
Kriptocuları biçiyorlar.
Geçen buraya pozisyonda olmak ne kadar stresli onu anlatmıştım. 50 kontrata el ayak titriyor.
Ama ne pozisyonlar var bu alemde!
Dunyada en buyuk btc pozisyonunu tasiyan adami dinlemek ister misiniz?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Weekend endeksi de 210 puan asagida. Bu endeks tutarli mi takip eden var mi? https://www.ig.com/uk/indices/market...nd-wall-street
en büyük pozu microstrategy taşıyor...yanılmıyorsam nasdaq'ta işlem görüyor ama çok emin değilim...manyaklık ya bu saçmalığa milyar dolarları gömmek...bazılar çöp diyor ama bazılarına göre ise superior asset ve değeri 1 milyon doları geçecek diyenler var...
aklıma lale soğanı işi geliyor...millet çılgınlar gibi paraları lale soğanlarına gömmüş ya geçmişte...millet ne olduğunu neye yaradığını bilmediği elle tutulmayan gözle görülmeyen sanal saçma şeylere gömüyor paraları...
Yer İmleri