Originally Posted by WYATT EARP Ötekileri anladık da emlak nasıl batacak ??? Kepçe getirip yıkacaklar mı!!! SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Borcu olup, nakdi olmayan birinin evinin değerini kim belirler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Westwind Borcu olup, nakdi olmayan birinin evinin değerini kim belirler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bence alici belirler.. Benim de var bir daire satisda ciddi alici bekliyorum ama gelmiyor.. Gelse hemen el sikisip hayirli olsun diyecegim ve onu da EREGL'e gomecegim. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Hani tarım ve elektrikli araçlara yatırım yapıyordunuz...ereğli nereden çıktı Originally Posted by Dudu Bence alici belirler.. Benim de var bir daire satisda ciddi alici bekliyorum ama gelmiyor.. Gelse hemen el sikisip hayirli olsun diyecegim ve onu da EREGL'e gomecegim. Syg, SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star, Soon you won't be twinkling anymore.....
Originally Posted by WYATT EARP Hani tarım ve elektrikli araçlara yatırım yapıyordunuz...ereğli nereden çıktı SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. EREGL temettusu ile digerlerini besliyor.. Syg,
Forum Rules
Yer İmleri