Sat sat sat devre kestir büyüyecek şirketi bu soysuzlar ky den mal alacaksa buradan alamayacak elini cebine atacaklar mecburlar biri bu mallara borsada bıktırmanın da bir adabı olduğunu öğretecektir muhakkak
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sat sat sat devre kestir büyüyecek şirketi bu soysuzlar ky den mal alacaksa buradan alamayacak elini cebine atacaklar mecburlar biri bu mallara borsada bıktırmanın da bir adabı olduğunu öğretecektir muhakkak
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Yakında tesisi yenilemek için fabrikayı kapatırlar bayram izniyle bu işi bir arada yapacaklar gibi geliyor bana hayırlısı bakalım bunu lanse ediş şekilleri de önemli tabi hırsıza fırsat yaratacak cinsten bir haberle açıklayabilirler de bunlara belli olmaz
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sabır, pişmanlık, ümit. Hergünümü kahreden kelimeler. Evim yok. Alcar 550 iken, 8 sene beklemenin müfakatını vermişti. Ankarada iyi bir daire alabilecek imkanı verdi. Hatta evi bile seçmiştim. Bir, iki ay daha bekleyim dedim.
550 den 300 lere düşen alcar. Diğer yandan beğendiğim evin 3.5 kat artmış olması.... evin yanından her geçtiğimde yaşadığım pişmanlık... yeni şartlarda 1750 ye gelmesini ümit etmek ayrı bir sabır.
Benim yaşadığım bu durumda kaç kişi vardır.
Herşeyin 3-4 kat arttığı bir ülkede bu borsa nasıl bu seviyelerde kalıyor anlamsız.
Maliyetler arttı, maaşlardan dolayı işçilik de arttı. Kombinin fiyatı da arttı. Aslında bu artışların şirketin kar durumuna çok bir artısı yok.
Olan bizim artmayan hisse değeri.
Hayatımda görmediğim böyle bir devalosyona hisse senetlerinde bir çözüm bulunmazsa borsada bekleyen çoğu insan hasta olur.
Bn de ayni sizin gibiyim ve 10 yil bitti/gecen sene bedelsiz,arsa hicbi wey yokken oralara gelince ederi var diye düşündüm/ evim arabam cok sukur var/ama deli gibi pişmanlık da var bu kagidi seçtiğim icin/uzun vade kazandırır lafına inandığım için/ gecen sene sarip beğendiğim yeri almadığım icin/bu kağıda güvendiğim icin..
Umarim gönlünüze göre olur bu kağıda inanıp uzun vade bekleyencok yatırımcı var/inşallah hayırlısı ile saglikla hepsinin acısını çıkartacak bir mükafat verir
tacirler bir sağda bir solda bofanın işini elinden laldı galiba
Algılar bozulunca her şey bir birine girer aylardır testerede süründükten sonra bir yerde kabulleniş başlar siz siz olun bu psikolojiye kapılmayın kendinize zarar veririsiniz evet vade uzadı moraller bozuldu malum ekonomik şartlar ekstra yük bindirdi ama unutmayın ki dünyanda daha önce benzeri görülmemiş bir süreç yaşanıyor emin olun böyle bir şey yaşayacaklarını bilselerdi zirveden bu kadar mal çakmazlardı yatırımcıya şimdide geri almak için her türlü rezaleti deniyorlar onlarda kayıplarını telefi edeceklerdir zamanı geldiğinde bugün dipten %30 %40 gibi marjları neden beğenmiyoruz çünkü çoğu yatırımcıya bu oranlardan çok daha fazla zarar verdiler burada en büyük sorumluluk yönetime düşüyor yatırımcıyı böyle bir dar boğazdan isteseler tek bir haberle kurtarırlar ama belli ki onlarda tahtadaki ekiple istişare içindeler gün gelir düğüm çözülür bu lotla bu sermaye ile bir yere varamazlar.
Park edilmiş malların bir kısmı virmanlanmış ve suni de olsa işlem görmeye başlamış 30 k işlem hacminden artık 80k ya kadar çıkıyoruz tahtaya can geldi evet hala kendi içinde top çeviriyorlar ama gün gelecek bir kurum kağıdı ilk hedefine taşıyacaktır. bizim çalımız yok nerede bekleyelim meydanda seyrediyoruz kendimi unutturursam da namerdim sadece alım için nakdin bir kısmını hala tutuyorum ister versin ister sürsün çok mal peşinde değilim olan bana fazlasıyla yeter ki borsa alcardan ibaret değil.
Yer İmleri