Sayfa 963/1000 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bofa bence Türk; Bera,Karsn çok spekülatif.

BIST30 satıp BITS30 dışı alıyor gibi.

Oradan bilgi alan 3 harflilerden yardım gelse paraya para demem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bofa bence Türk; Bera,Karsn çok spekülatif.

Abi özelden harflileri yazsana bana ,anlayamiyom
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bofa bence Türk; Bera,Karsn çok spekülatif.

Eski Merill yeni BoFa da ve hatta Creditte Türklerin hesapları var, hatta bazıları Twitter’da zamanında yerli hesaplarından malı toplayıp sonra yukarı sürerken yabancı geldi algısı yaratmak için Merill ve Creditteki hesaplarını kullanırdı, birde zaman zaman yabancı adına her hissede farklı kurumlardan işlem yapanlar oluyor, mesela benim VakıfBankta Qnb ve Gedik bazen Citi adına işlem yapıyor 5-10 milyon lot civarı alıp sattıkları oluyor
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi özelden harflileri yazsana bana ,anlayamiyom
    Komşum onlara inananma, iyi bir şey yapmak isteseler direkt para getirirler, sen kendi kafanı kullan demişti.

Bu kişi 2 kişi yapmakta fayda var, nedensellik daha güçlü oluyor o zaman, 3 kişi olursa daha da iyi olur bence.

5. Araplar da ne sever ama bizi , çoğu geri kalmışlıklarını Osmanlının kendilerine hükmetmesine bağlarlar

bizdeki bazı aklı evveller de hala halifelik hayali kurarlar
    İlber Ortaylı bu olaya değinmiş

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Araplar da ne sever ama bizi , çoğu geri kalmışlıklarını Osmanlının kendilerine hükmetmesine bağlarlar

bizdeki bazı aklı evveller de hala halifelik hayali kurarlar
    İlber Ortaylı bu olaya değinmiş
    Ne yazarsan yaz, bazı insanlar sadece anlamak istediklerini anlıyorlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Benim komplo teorilerime göre traderları işaretlemişlerdir, trader alıyorsa satıyorlar, satıyor ise alıyorlardır.

Gerçek yatırımcı da işaretlidir onlar alınca KAP filan gelmesini beklemeden alıyorlardır.

Biz aracı kurum seviyesinde görürken birileri yatırımcı bazında bilgiye erişiyor olabilir.

Onun dışında zaten istatistik diye bir şey var, büyük aracı kurumlar vatandaş/fonlar vs alıyor mu satıyor mu biliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim komplo teorilerime göre traderları işaretlemişlerdir, trader alıyorsa satıyorlar, satıyor ise alıyorlardır.

Gerçek yatırımcı da işaretlidir onlar alınca KAP filan gelmesini beklemeden alıyorlardır.
    Buna front lamak deniyor. Aracı kurumlar bazı başarılı/güçlü traderları takip eder ve ona göre işlem yapmayı tercih edebilirler zaman zaman.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 963/1000 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •