Bofa bence Türk; Bera,Karsn çok spekülatif.
BIST30 satıp BITS30 dışı alıyor gibi.
Oradan bilgi alan 3 harflilerden yardım gelse paraya para demem.
Bofa bence Türk; Bera,Karsn çok spekülatif.
BIST30 satıp BITS30 dışı alıyor gibi.
Oradan bilgi alan 3 harflilerden yardım gelse paraya para demem.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Eski Merill yeni BoFa da ve hatta Creditte Türklerin hesapları var, hatta bazıları Twitter’da zamanında yerli hesaplarından malı toplayıp sonra yukarı sürerken yabancı geldi algısı yaratmak için Merill ve Creditteki hesaplarını kullanırdı, birde zaman zaman yabancı adına her hissede farklı kurumlardan işlem yapanlar oluyor, mesela benim VakıfBankta Qnb ve Gedik bazen Citi adına işlem yapıyor 5-10 milyon lot civarı alıp sattıkları oluyor
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Araplar da ne sever ama bizi , çoğu geri kalmışlıklarını Osmanlının kendilerine hükmetmesine bağlarlar
bizdeki bazı aklı evveller de hala halifelik hayali kurarlar
İlber Ortaylı bu olaya değinmiş
Benim komplo teorilerime göre traderları işaretlemişlerdir, trader alıyorsa satıyorlar, satıyor ise alıyorlardır.
Gerçek yatırımcı da işaretlidir onlar alınca KAP filan gelmesini beklemeden alıyorlardır.
Biz aracı kurum seviyesinde görürken birileri yatırımcı bazında bilgiye erişiyor olabilir.
Onun dışında zaten istatistik diye bir şey var, büyük aracı kurumlar vatandaş/fonlar vs alıyor mu satıyor mu biliyor.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri