Originally Posted by minikyatirimci alarko holding 35.5 karşıyaka olmuş menderes de izmirli sayılır hadi o zaman kaldır bakalım İşte beklenilen post
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Originally Posted by Uc_kirkbes İşte beklenilen post dolar 16.52 euro 17.42 30 haziran kapanışı nerde olur net kar yazar mıyız ilk çeyrekteki kadar fk hesaplamaları başlar mı twitter tayfasından o zaman kaldır bakalım
İhsan Sait parayı değil, matematiği sevdiği için servet biriktiriyordu
Originally Posted by minikyatirimci İhsan Sait parayı değil, matematiği sevdiği için servet biriktiriyordu O zaman sıradaki kitabımız 7. gün romanı olsun
Originally Posted by Uc_kirkbes O zaman sıradaki kitabımız 7. gün romanı olsun evet 7.gün
Originally Posted by Uc_kirkbes O zaman sıradaki kitabımız 7. gün romanı olsun İhsan Sait parayı değil, matematiği sevdiği için servet biriktiriyordu
Originally Posted by minikyatirimci İhsan Sait parayı değil, matematiği sevdiği için servet biriktiriyordu Siparişi verdim Beni oku İçimdeki gölgeler aydınlansın Ben okundukça kitap Sen okudukça insansın
ben hediye etseydim ya neyse diğer kitaplar benden o zaman Originally Posted by Uc_kirkbes Siparişi verdim Beni oku İçimdeki gölgeler aydınlansın Ben okundukça kitap Sen okudukça insansın
Forum Rules
Yer İmleri