Sayfa 8/1003 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop XLII

186...176 pgs short iyi kazandırdı... alan varsa

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bofa Tacir alt alta, bunlara kesin bir haber üflemişler.
    haber dün gece düştü. ama sabah fake açılışla alıcı çektiler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

kuştaki formasyon tamamlanıyor.
    bofa kuşu mahvetti 2 günde
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, iki misli şort yapar fazlasıylan çıkartırsın zararını
    Sana kim dedi real time online olarak Kıbrıs'a git deye, hadi gittin neye tekrar masaya geldin, hep kazan hep kazan var mı ki bu masada kazanan
    Mertabi işini bilir, bence sabah iki misli şort yapıp fazlasıyla çıkartmıştır zararını, real time online olarak burda yazmak sakat, adamı üterler
    Hamdım Piştim Yandım

İşte sürekli yazdığımız şey..Hiç alıcı yok borsada..Ülkenin en büyük kağıdının kademeleri bunlar..

Ereğli bulduğu alıcının yarısını diğer kağıtlarda bulsalar 1 haftada %30-40 düşeriz ama nerde o aslan yürekli yatırımcılar

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malesef hemen alamaz diye düşünüyorum, çok zopa yedi biraz sindirmesi lazım ama Asels tek başına bistti götüremeyeceği için yanına bikaç omuz atıcak hisse bulmaları gerekir, tahminen tcell yada kozalar olabilir
    Bende göreceli aynısını düşünüyorum ama gönlüm de olabilir diyor, evet bu kadar piyasanın mal aldığı bir hissenin kolay kolay toparlanıp ta bir şey olmamış gibi yukarı devam ettiğini görmedim, bir bıktıracak usandıracak önce, bir gün sert %6-7 yapmalı ki silkelenme olsun, bu primi yapmazsa da çok dinlenir buralar da!

7. Demir-çelikler yeter dedi. Endeks diplerken onlar diplemedi.
    Dönüş başlamış olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bofa kuşu mahvetti 2 günde
    48.80-85 bantlarından döndürürlerse tamam dönmezse bir tur daha satarlar.
    senin maliyet düşükdür , biz tredar lar düşünelim 52 den verdiklerimizi yerine koyucaz.

Sayfa 8/1003 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •