Sayfa 538/993 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Maden suyu karbonat limon karışımını tek tek kalamarlara işleyip bir gün buzdolabında bekletirseniz balıkçıda yediğinizden daha kaliteli kalamar yersiniz .

Yağ sıçratma olayı ıslak olduğu için oluyor biraz nemini almanız lazım
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şaka bir yana tarifi isterim.
    Bayılırım kalamara ama evde nasıl yapılır bilmiyorum. Çok yağ sıçrattınız için evde yapamıyorum.
    Tarife talibim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Han soyadlı YouTube deki çocuk 65 milyar dolara kadar çıktı böyle gaz verirlerse vay anam vay
    65 Milyar dolar gayme mi bozulacakmış, götünden uydurmuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla inanmaya çalışıyoruz da bir türlü tutmuyor, milyonlar derken 1 milyona kadar düştük.

Benim gördüğüm ATM hazneleri ise 1 milyon alırmı, o bile belli değil.
    Küçük bir nüans var Tavşanlı değil burası Grand Bazzar olması farkı .

Bir posunun cirosu milyon tl olan onlarca işletme var .

Ona göre ATM koymuşlar işte

4. Bu şartlarda bu fiyatlarda neyin fiyatı daha da yükselir ki kredi çekip anlayım yatırım yapayım. Belediyeden kupon arsa hariç bana göre yok. Öyleyse ben niye USD bozdurup da kredi çekeyim. İnşaatçılar demir çelik çimento vs malzemeleri düştü diye alabilir onun da USD ceptedir. Ama şu olabilir USD borcu olanlar kredi çekip USD alır borcunu kapatır TL çevirir. Diyelim ki 15 e düştü benim USD borcum var kredi çeksem 18 den USD borcumu faiz ile kapatmış olurum bu iş onlara yarar

5. Databeyzci sayko dayuyu forumdan iyi bilir severiz.

Long pozum vardı bak başlığı ben açacağım dedi 2860 gibi kapattım gitti bak.

Evliya gibi adam bunlar. 30 değil 3 e de alır. Benim kalamarla alakam olsa bedava veririm.

Ama o bankamatiğe 1 milyon yatmaz şimdi atma dayu din kardeşiyiz demek istiyorum sayko başkanıma.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ülkeye yeni, canlı, cash nakit döviz girişi var mı yok mu? Bu önemli.
    Sağ cepten sol cebe aktarmanın bir önemi yok.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yaw arkadaş, diyelim ki herkes dolarını bozdu, hatta eskisi gibi dolar almak satmak tutmak ithalat ihracaat yapanlar hariç yasak..

Ne olacak dolar düşecek mi, nereye kadar düşecek...

Cari açık ortada, kredibilitemiz bahçe çiti ortada, enflasyon farkları ortada, satın alma pariteleri ortada...

Odadaki termometreye hohlayarak, odanın ısısını değiştiremezsiniz.

Hem bu kadar parasal genişlemeye gidip, faizi düşürüp hem de enflasyonun coşmamasını bekleyemezsiniz.

Ekonomi tarihine gireceğiz, ileride ders kitaplarında okutacaklar örnek olay diye.

Faiz=KKM kadar, KKM=döviz kadar, faizi mi tutup kuru bırakıyorlar, kuru mu tutup faizi bırakıyorlar, kurla faizi birbirine emanet etmişler, açıktan para dağıtıyorlar ama sakın bununla döviz almayın diyorlar, dağıtılan para enflasyon yaratıyor dövizi tetikliyor, kırk tilki kırkının da kuyruğu birbirine bağlı. Pehh

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Maden suyu karbonat limon karışımını tek tek kalamarlara işleyip bir gün buzdolabında bekletirseniz balıkçıda yediğinizden daha kaliteli kalamar yersiniz .

Yağ sıçratma olayı ıslak olduğu için oluyor biraz nemini almanız lazım
    kalamara islemek derken nasil yapildigini soylermisin?

8. Benzine indirim gelmiş.

Sayfa 538/993 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •