Sayfa 537/993 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Emmi milyonu atm alır mı nettin en büyük para 200 tl 1m = 5000 banknot. Atm bir seferde 50 alır. 100 kere para koyarsın okumaz hata verir vs 130 kerede anca koyarsın. Her para koyma 30 saniye sürse 1m = 1 saat.

1m para mı peki, değil, 60 bin dolar bile değil.

Yani pek olmadı senin senaryo.

Vob u iyi taban yaptın ama o ayrı

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    30 TL’ye bir kilo kalamar alınabildiğine itirazınız yoktu da 1 milyon ATM’den para yatırmaya mı itiraz ediyorsunuz.
    [emoji3]

2. bizim burada özel bankacılıkta birtane gişe görevlisi var oda yüklüdolar ve Euro alışverişi sağlıyor tl için bankamatik var hiç uğraştırma beni deyip miktiri çekiyor

3. Aldığım kalamarları 3-4 kere yaptım enfes oldu tarif isterseniz verebilirim.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    30 TL’ye bir kilo kalamar alınabildiğine itirazınız yoktu da 1 milyon ATM’den para yatırmaya mı itiraz ediyorsunuz.
    [emoji3]

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aldığım kalamarları 3-4 kere yaptım enfes oldu tarif isterseniz verebilirim.
    Şaka bir yana tarifi isterim.
    Bayılırım kalamara ama evde nasıl yapılır bilmiyorum. Çok yağ sıçrattınız için evde yapamıyorum.
    Tarife talibim.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Alınan karar şirketleri ilgilendiriyor
    Saat 19 civarı açıklandı
    Şirket görevlileri klavyenin başındamı bekliyorlardı da bankalar kapalıyken apar topar hemen dolar sattılar🙂
    Yoksa başkalarımı sattı doları
    Hep nedense bu tür haberlerin peşinden dolar düşüyor kkk de öyle oldu kendileri buldukları 3-5doları satıyorlar millet sattı yok şirketler sattı izlenimi vermek için.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hep nedense bu tür haberlerin peşinden dolar düşüyor kkk de öyle oldu kendileri buldukları 3-5doları satıyorlar millet sattı yok şirketler sattı izlenimi vermek için.
    Ülkeye yeni, canlı, cash nakit döviz girişi var mı yok mu? Bu önemli.
    Sağ cepten sol cebe aktarmanın bir önemi yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    [emoji3]
    Valla inanmaya çalışıyoruz da bir türlü tutmuyor, milyonlar derken 1 milyona kadar düştük.

Benim gördüğüm ATM hazneleri ise 1 milyon alırmı, o bile belli değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Han soyadlı YouTube deki çocuk 65 milyar dolara kadar çıktı böyle gaz verirlerse vay anam vay

Sayfa 537/993 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •