Sayfa 535/993 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Sermaye kontrolü zaten vardı iyice sertleştiriyorlar şimdi Şirketlerden başladılar şirketlerin bankalardan kredi çekememesini önünü kapatıp ellerindeki döviz bozdurmalarını istiyor arkadaşlar yazmışlar şirketleri yastık altı ya da başka yollara sevkedecekler anlaşılan. Bulurlar bir yolunu şirketler ve dolar daha da agresifleşek bence. Ayrıca başka şeyler de geliyor acaba yaparlar mı yaparlar bankalardan limitli döviz çekimi şirketler ve şahıslar yönünden olur mu olur. Ama tüm ayak oyunları ile olmaz eninde sonunda çok büyük bir patlama olacak. Bir başka amaçları da başarılı olmak değil seçime kadar patlamadan götürmek seçimden sonra ne olursa olsun düşünceleri hakim.

2. yaptıkları her sacma hamle cıg etkısı yapmaya devam ediyor
    bankadan boz döviz burosundan geri al
    bu hamleyle acaba kac milyon dolar kayıtdısı olacak
    bunları dusunen bir tane aklı basında adamyokmu bu kararı alan kurumlarda

3. Sn. Pilavlı Deniz 43hocamızın topiğinde sormuş güzel bir soru burada da paylaşmak ve cevapları görmek istedim.
    Sonraki adım ne olabilir?
    Bu şirketler içindi, bireyler için mesela döviz mevduatı (belli miktarın üzerinde) olan konut/taşıt/ihtiyaç kredisi kullanamayacak önce döviz/altını bozması gerekecek diye benzeri bir uygulama hemen akla geliyor.
    Bu iş giderek sıkılaşacak belli.

4. Başaklı bankada kur makası bir lira

5. Bence çok güzel bir karar oldu, son haftalardaki sıkılaştırma kararlarını da beğendim.

Hem %100 ün üzerinde enflasyon olan ortamda TL kredisi çekeceksin hem de dolar tutacaksın, BDDK güzel hamle yaptı, ihracatçılar biraz kötü etkilenebilir ancak zaten hali hazırda bir kısmını bozmak zorundaydılar.

Yastık altına kolay kolay yüksek meblağları çıkaramazlar, o iş o kadar basit değil, merak etmeyin.

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    yaptıkları her sacma hamle cıg etkısı yapmaya devam ediyor
    bankadan boz döviz burosundan geri al
    bu hamleyle acaba kac milyon dolar kayıtdısı olacak
    bunları dusunen bir tane aklı basında adamyokmu bu kararı alan kurumlarda
    Hala kerametin kendilerinde olduğunu sanıyorlar, emme deniz bitti haberleri yok.

Şansları 20 yıl devam etti, ama pandemi Dünyanın A. koydu herkes kendi başının çaresine bakıyor, gelen deve götü yağlacıları inşallah maşallah deyip dalgalarını geçip gidiyorlar, 5 para geldiği yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Alınan karar şirketleri ilgilendiriyor
    Saat 19 civarı açıklandı
    Şirket görevlileri klavyenin başındamı bekliyorlardı da bankalar kapalıyken apar topar hemen dolar sattılar🙂
    Yoksa başkalarımı sattı doları

8. Bugün büyük çantalarla milyon tl ler yatıran vardı ATM Den .

Tesadüf Mü bilmiyorum yoksa doları bozup Alttan mı alacaklardı bilmiyorum onu tabi

Sayfa 535/993 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •