Sayfa 381/600 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4794 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. ecilc/eczyt

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Yatırım holdingin ilk aşamada geçmişte gördüğü zirveleri aramasını beklerim..Ilerleyen zamanlarda 3 hane bile görebilir. Yatirim/ilaç paritesini geçen defaki gibi fena halde bozup kafa karistirabilirler. Benim kafam karışmaz.. Karışacak olan düşünsün.

3. Mesele kafa karışması değil, sessiz kalmak. Bu adamlar orantısız haksız birleşmeyi yapar mı yapar, hangi koşulda hiç tepki görmeyecekleri ya da tepkinin cılız olabileceğini kestirdikleri ortamda. Yani bu olasılık ufukta belirdiğinde, çok şiddetli bir tepki geleceğini bilmeliler. 1 e 8 e çıktığında parite bu kuşkuyla çok sayıda kişi şirketi aradı tepki gösterdi. Bu adamlar cezasızlık ve tepkisizlik ortamında her şeyi yaparlar. Elimizdeki payları hiç ederler sonra da o sinir bozucu elit insan taklidine devam ederler. Yani ne olacağı birazda bizim tepkimize bağlıdır arkadaşlar. Tamam panik yapmayalım ama böyle bir girişimin de bedeli olacağını hissettirelim.

Not: Şimdilik bir alarm durumu yok.

4. ecyap yeni kurulan şirkete devredilmiş

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. ecyap 2019 karı

6. Yapı grubu ( sağlık gereçleri banyo vs+Vitra Karo) toplamda yılda 650 milyon Euro kadar bir ciro yapıyor. Yurtdışı fabrikaların bu ciro içindeki payı belirsiz ya da ben bilmiyorum. Buna karşılık görüyorsunuz Ecyap 2019 da 10 milyon Euro kadar bir net kar elde edebilmiş. Vitra Karo'da bu karlılık da yok. Ne yaptıkları belirsiz??!!

7. Vitra Karo ayrı bir şirket diye biliyorum.

8. O halde soru şudur. Niye ısrarla bu seramik sektörüne hala yatırım yapıyorlar. Ya bu adamlarda hela taşı, lavabo ve karo manyaklığı var. Ya da işin içinde bir iş var.

Sayfa 381/600 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •