Sayfa 155/676 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Dolar an itibariyle 16.60 da yüzde 2 ye yakın düşüşte
    Merkez Bankasınin önlemi ise yaramış görünüyor.insalllah akşam da 16 in altina sarkmış olsun isteriz ki en azından benzin mazot da kallavi indirim olur

Can sıkacak gelisme siyasi olarak bir skandal görüntü falan yayılması olabilir.dun gece ortalık yıkılmış
    Bugün ihlas grubunda olan yatırımcılara sabır diliyorum.sert satışlar olursa küçük yatırımcılar çok mağdur olur

Bu vb nedenlerle ASELSAN güvenli liman olacaktır.bilmediginiz hisselere gruplara yatırım yapmayınız dostlar.
    Bir seansata 10 milyon lot hissesi alınan ASELSAN in kıymetini bilelim

Hayırlı bol kazançlar dileklerimle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 23 Haziran 2022 % 24,24. 24 Haziran 2022 % 24,23.
    Fark % -0,01. Hisse kapanış fiyatı: 24,56 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Cumanın peşine 24 altına ASELS e denk gelenlere piyangodur bugün.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Yatırımcı doların düşüşünü alım için fırsat gördü nasılsa yıl sonu 25-30 arası düşüncesi ile olabildiğince dolara yöneldi
    Kısa vadeli basit hesaplar ekonomide kalıcı çözüme yol açmaz, cümle alem ekonomin mantığını çözdüde bi iktidar anlayamadı

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Genel piyasaya zaten verdiler vereceklerini çeliklerdeki fiyatlamalara bakarsan görürsün. Cuma günü 9 mln lot ASELS alanın akşam saatinde olacaklardan bir haber olması mümkün mü?
    Cevap i bazen ben değil piyasa verir. Yani o işler öyle olmuyor piyasa açılınca gördük.

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Cevap i bazen ben değil piyasa verir. Yani o işler öyle olmuyor piyasa açılınca gördük.
    Sen benden Dayı ya selam söyle.O anlatsın beni sana.Beni öyle 17,3 da millete dolar aldırtıp altta yorumları kapatan sosyal medyadakiler ile karıştırma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hiç birşey olmaz pazartesi. Viopta o satışları dolar tl de kaldıraçlı long olanlar teminat tamamlamak için yaptı..Benim çokta derdimeydi.ASELS özelinde hele hiçbirşey olmaz satan sattığı ile kalır.

Doların bu operasyonu yiyeceğini göremeyen de gitsin kumda oynasın.Macd var RSı var.
    Youmsuz....Herkes ağlaşırken bunu yazmak bilgi tecrübe yürek ister.

Sayfa 155/676 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •