Originally Posted by
frt77
Sabah baktım 3.95, nasıl korktum bu yeni gelen kararın şirketimizin tüm finansallarını bozacagından. Sonra bir baktım ki bizim şirket parasını rahatlıkla yurd dışındaki iştiraklerinden tutabilir, zaten bankası olan bir holding bu kararın açığını bulamayacak ta diğer küçük şirketler mi bulacak.
Sonuç olarak tekrar 4tl altında bize hisse alımını temin eden değerli şirket spekulatorumuzun ellerinden öperim. 3 ay kalmaz minimum %30 veya daha fazlasına aldığımız lotlarını tekrar ona teslim ederim.
SM-G780F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen sevgili ortağım frt77.Ben de bugün daha önce sattığım (1/4 ünü 3.75 ten 1/4 ünü 4.15 ten o günkü tavan ve 2/4 ünü 4.88 olmak üzere aort 4.415 ile) ve daha sonra aldığım (1/4 ünü 4.50,1/4 ünü 4.12 ve bugünde 2/4 ünü 3.85 aort olmak üzere tamamını 4/4 ünü 4.08 aortla ve 10.000 lot evladiyelik kalan 1.84 maliyetli) ile alışlarımı tam birime ve ilave 10.000 lot ile tamamlıyorum.
.
Yukarıdaki yorumuna da imza atarım diyerek aldıkları kararla biz ky lere bu imkanı veren BDDK yetkililerine ve sevgili güççük durgut ve avaneleri ve ek olarak spek emmime saygılarımı sunuyorum.
.
Tek lot malı olmasa da bir daha yazmayacağım demesine rağmen herhangi bir teknik ve temel analiz yapmadan bizi düşecek diye uyaran sevgili kazanıcı 1907 FB li kardeşime de şükranlarımı sunarım.
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri