Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Konut ve otomotiv sektörü yok satıyor."
belli bir zümrenin ulaşabildiği konut ve otomotivden ekonomiyi güzelleme yapmak nedir anlamadım...
benim zengin zümrem ev konut alıyor...siz fakirlerden banane ne demiş...![]()
Fiyat : Aşağı ; APS : Azalıyor
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar
Kıbrıs'a güneye gidince northernforever mi hatırladın 😁
Başta sayin mert45 tüm forumdakilere başarılar mutluluklar.
Küçük bir rica izin olursa efendim. Yönü önemsiz ama zaten zank diye çıkan kurallarla yaşadığımiz dönemde haftasonlari bu kadar net şöyle olacak böyle olacak taban olacak tavan olacak diye kesin yazılar yerine daha olayın ozuni tartissak daha iyi olur diye düşünüyorum. Viopta ve USD de long olup forumi okuyana haftasonu zehir olmuştur ve belki de panikle sabah gubidik işlemler yapmıştır. Bu işte zaten psikoloji çok önemli bu nedenledir bu ricam.
Şahsım adına yatırımim ekseriyetle spot o nedenle daha sakin kalabiliyorum ama tümüyle kaldiracli piyasada işi olanin psikolojisi zordur.
Herkese iyi akşamlar
srfsizler..haziran vade dusur xu30 dan bile asagiya,agustos u eski rakamla 25 bin fark yap gelin agustos ta da farki sokayim bi tarafiniza desinler.sonra da buna teknik tüknük piyasa analiz cart curt olarak bakalim..kahrolsun lan boyle adi piyasa..
Yer İmleri