Bişiiler almışız orası kesinde meblağı öğrenemedi pala, yoksa tavana kitlerdi
Bişiiler almışız orası kesinde meblağı öğrenemedi pala, yoksa tavana kitlerdi
Hamdım Piştim Yandım
Abi Erdoğan neye bağırsa çağırsa sonra okey veriyor
İmf olmaz demeyin o yüzden benim iyice gözüm korktu
Aklımdan adlar geçiyor secimde yaklasiyor
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
ERDOĞAN, DÜNYA LİDERLERİYLE GÖRÜŞECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Madrid'deki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, IFEMA Kongre Merkezinde, bazı müttefik ve ortak ülke liderleriyle görüşmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya gelmesi planlanıyor.YTD
Terörü desteklemeyecekler savunma sanayi ambargolarını kaldiracaklar terörle mücadele de tam işbirliği yapılacak bazı teröristler iade edilecek hepsi bu CNN....
Bundan sonrasını Finlandiya düşünsün. WW2 sonrasında başlayan huzur dolu günler bitmiş oldu.
Gidin oğlum odun kömür alın. Putin de havai fişek atmayacak IMF den aldığın para iş görse Almanlar yusuf yusuf demezdi.
Yer İmleri