-
-

Originally Posted by
ft-2
--yalan mı?
Essah mi?
Ya ne guzel iste evler beste bir fiyatina duser sen de 10-15 tane ucuza kapatirsin. Ama bak gercekten duserse fiyatlar balon diyenlerin hicbirinin eli alima gitmez mal gibi beklerler.
-

Originally Posted by
ft-2
İki yazı birbirinin zıttı
Hangisine inanıyon
Birisi düştü diyor biri balon sürüyor diyor
bir halt olacağı yok.
-
arap dinarı
kökü kesilince napacaklar bakalım.
bizim 55 liramız adamlaın 1 lirası
-
geliyo geliyo merak etmeyin
öyle böyle değil
köydeki arsa ve tarlanızı satmayın !!!!
sürekli uyarıyom
-

Originally Posted by
ayhan53
94 ila 98 yılları arasında emlak bankasından döviz karşılığı ev kredisi alanlar perişan oldu. Dolar alarak aldıkları evleri dolar bazında 3 te1 ine sattılar. Ödedikleri kredilerde boşa gitti. Evleri ellerinden gitti. Üstüne üstelik senelerce borç ödediler
Geçen sene 6 kişi girmiş totalde 183 kişi var %faiz oranı bilmiyoruzda kolay gelsin.d
-

Originally Posted by
EMLAK
geliyo geliyo merak etmeyin
öyle böyle değil
köydeki arsa ve tarlanızı satmayın !!!!
sürekli uyarıyom
olsa bile ekip biçip aktif olarak yaşamadıkça,olağan üstü durumlarda köyde ekmeğe ulaşmanın daha zor olacağını düşünüyorum.
-

Originally Posted by
ayhan53
94 ila 98 yılları arasında emlak bankasından döviz karşılığı ev kredisi alanlar perişan oldu. Dolar alarak aldıkları evleri dolar bazında 3 te1 ine sattılar. Ödedikleri kredilerde boşa gitti. Evleri ellerinden gitti. Üstüne üstelik senelerce borç ödediler
--ben aldım ama perişan olmayı bırak ihya oldum....40 bin dolar kredi kullandım emlak bankasından, 6-7 ay sonra kriz çıktı....borcumuzu aldığımız dolar kurundan TL ye çevirdiler...7 yıllık borcu 3 yılda geri ödedim...
--özel banklardan alanlara ne oldu bilmiyorum...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri