Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Marjin saatinden sonra da bi halt olmazsa sıkıntı
Bunu konuşmak bile ülkenin ne hale geldiğinin göstergesi...
20 yıldır ülkeyi soyup soğana çevirenler doymadım daha da yiyeceğim demesini meşru hale getiriyoruz.
Muhalif insanlara bile bu cümleyi aşılamaları ne kadar iğrenç bir durum.
O zaman ne olur hiç düşünüyor muyuz? Ülkenin iç çatışmaya sürüklenmesi demek bu..
Aynen öyle reis.
Avcı hikayesi bitmez ya bende oandemi öncesi 2 tl denrtalb vardı mesela. 50 ye gitti 3 ayda. Mal gibi verdik.
Dediğin gibi biz de öğreniyoruz çok az bile olsa iyi dediysem mutlaka taşıyorum.
Akcay abey sana da katılıyorum. Ben diyorum ki bu taşıma maliyetleri dahil her maliyet çıkacak bir ralli gelecek olması gerekir. Olmazsa da çay demleriz emmi kendimi ülke dışına aldım o anlamda çok riskim yok buradaki para ile de çok işim yok hayırlısı olsun benim temel analizci olarak görüşüm budur
Bu görüşün değişmesi için atıyorum gıdada bile satışların düştüğü bilancolar, iflas eden şirketler filan gerekiyor. Olmaz mı olabilir açık olmak lazım her duruma. Olursa da zaten çok farklı dertler olacaktır.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcell iflasmı etti %40 düşmüş tepesinden...
Dolar düşmez. Endeksin yukarıda 2.2 sağlam direnç var hacimli geçerse 3 usd de zaten senin aldığın hisse 5 - 10 kata gitmiş olur.
Bu da parayla olur pars girecek biri gelip alacak. Kim, hangi beklenti ile bu ülkede hangi zamanda alım yapar bu teknik analizcinin işi.
Ben sadece ucuz diyorum belki 3 sene ucuz kalır ne bileyim ben. Şimdiye kadar hiç olmadı max. 12 - 15 ay içinde patladı gitti ama hadi yanılma payı 2 sene diyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri