Sayfa 306/440 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 3518 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. https://www.reuters.com/world/europe...al-2022-06-30/

Türkiye'nin (haliyle ülkedeki en büyük un üreticisi uluun un) %25 indirimli alacağı söylenen buğday mı bu? Spesifik olarak bu sevkiyat Türkiye'ye mi geliyor demiyorum, bu limandan gelen sevkiyat akımları.

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Düştükçe alıcı geldi maalesef korktuğum oldu..
    Aşağı bir şok yapmadan dönüşü kolay değil..
    Bu kadar iyi bilançoyla aksi saçma olmaz mıydı?

İstediği kadar bassın. Karı gizleyecek hali yok.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bu kadar iyi bilançoyla aksi saçma olmaz mıydı?

İstediği kadar bassın. Karı gizleyecek hali yok.
    Bence kurguda çok büyük hata yaptı spek..
    Ptesi 24 olduğunda oralarda mal verdi hatta yazdım burada ama hacim çok yüksek değildi aynı gün satamadağın için orada hemen aşağı vermeyi tercih etti ben olsam yeni zirve yapardım 25 göstererek ve sonra verirdim ani şokla..Çok göstere göstere düşürdü dün de yine yazdım düşecektir diye..
    Bugün daha alım yapmayacağım biraz daha çekilme bekliyorum çünkü yeni yolcular bindirdi buralardan..
    Yanlış taktik yaptı bence bildiğimiz o cart diye şok düşüşleri yapmadı..Azar azar düşüşlerle satıcı gelmez daha fazla alıcı gelir..Şok düşüşlerde satıcı gelir...O şok düşüş mutlaka gelmeli bence..
    Önceki hafta mesela 22'den 17'ye verdi ani şokla oradan 24.80'e çünkü mal düştü hemen, bende düştüm mesela 18.40'dan..Bu seferki kötü
    Son düzenleme : b_g; 30-06-2022 saat: 13:29.

4.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bence kurguda çok büyük hata yaptı spek..
    Ptesi 24 olduğunda oralarda mal verdi hatta yazdım burada ama hacim çok yüksek değildi aynı gün satamadağın için orada hemen aşağı vermeyi tercih etti ben olsam yeni zirve yapardım 25 göstererek ve sonra verirdim ani şokla..Çok göstere göstere düşürdü dün de yine yazdım düşecektir diye..
    Bugün daha alım yapmayacağım biraz daha çekilme bekliyorum çünkü yeni yolcular bindirdi buralardan..
    Yanlış taktik yaptı bence bildiğimiz o cart diye şok düşüşleri yapmadı..Azar azar düşüşlerle satıcı gelmez daha fazla alıcı gelir..Şok düşüşlerde satıcı gelir...O şok düşüş mutlaka gelmeli bence..
    Önceki hafta mesela 22'den 17'ye verdi ani şokla oradan 24.80'e çünkü mal düştü hemen, bende düştüm mesela 18.40'dan..Bu seferki kötü
    Görebildiğim kadarıyla bu hissenin yatırımcısı gayet bilinçli. Kimse düşürdü diye malını satmaz.

Kendi bilir valla. Her düşüşte mal kaptırıyor. Sürsün yukarı satan satsın işte

5. Arz kap ı sonrası atlayan varsa onlarınki düşebilir belki.

Edit: Bir de teknik çalışanların, tüm majör kısa vade trendleri kırdı diye görüyorum.

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!!!
    Son düzenleme : Sabır taşı; 30-06-2022 saat: 14:01.

6. Ya gerçekten ben anlamıyorum bunun tahtası değişmiş...Bu geçen haftalardaki Uluun değil..
    20 gösterdi altta lot yok ve taban yapmadı gerizekalı...
    Allahın aptalı yapsana taban madem mal sattın korkuyu versene daha fazla.

7. Hocam Telegram falan bir sürü abuk subuk grup dadandı tahtaya.

İnşallah dökülmüşlerdir bu çalkalamada.

8. 2000 lota tabandı ya deli gibi bekliyordum orada..Dedim kesin yapacak döndürdü aptal..
    Ver taban olsun aç yarın 18 bak bakalım kimse kalıyor mu

Sayfa 306/440 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •