Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8016 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    son 1 ayda %5 üzeri getiri sağlayan fonlar (serbest fonlar hariç )
    DZT , ZJL , TLH , ZJV VE GOH ( burada sadece DZT uzun vadeli borçlanma , diğerleri hisse senedi fonları)

Burada bir arkadaşla GOH mu ZJL mi muhabbeti yapmıştık . Ben tercihimi ZJL den yana kullanmıştım o GOH demişti

kendisini tebrik ederim % 10 getiri sağlamış .

en çok kaybettirenler kıymetli madenler , karma ve fon sepeti şemşiye fonu

fon olarak bende sadece ZJL VE IPV var

yabancı hisse senedi ve fonların alımına daha vakit olduğunu düşünüyorum
    YTD
    üstadım o arkadaş bendim, teşekkür ederim. ziraat fonları enteresan. bazan ciddi ataklar yapıyor, tamam diyorsun artık toparlıyor, sonra yeniden performans düşüşü oluyor. bir de garantinin agrasif değişken fonu dahi hsa'ya yakın getirmeye başladı. bizim en büyük sıkıntımız, ülkemizdeki fonların güzel yönetilememesi. bunu özellikle de değişken fonlarda hissediyorsunuz. agrasif değişkenlerde hisse pozisyonları en düşük yüzde 30'a çekilip yüzde 90'a da çıkabiliyor. lafa gelince piyasalardaki fırsatlara göre pozisyonlanıyoruz deniyor ama uygulamada hiç te öyle olmuyor. aslında piyasa şartlarına göre hisse altın demeden her fırsatı aktif değerlendiren değişken bir fona yatırım yapmayı çok isterdim ama maalesef böyle bir fon, sadece hayallerimde kalıyor. bol kazançlar dileğiyle.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım o arkadaş bendim, teşekkür ederim. ziraat fonları enteresan. bazan ciddi ataklar yapıyor, tamam diyorsun artık toparlıyor, sonra yeniden performans düşüşü oluyor. bir de garantinin agrasif değişken fonu dahi hsa'ya yakın getirmeye başladı. bizim en büyük sıkıntımız, ülkemizdeki fonların güzel yönetilememesi. bunu özellikle de değişken fonlarda hissediyorsunuz. agrasif değişkenlerde hisse pozisyonları en düşük yüzde 30'a çekilip yüzde 90'a da çıkabiliyor. lafa gelince piyasalardaki fırsatlara göre pozisyonlanıyoruz deniyor ama uygulamada hiç te öyle olmuyor. aslında piyasa şartlarına göre hisse altın demeden her fırsatı aktif değerlendiren değişken bir fona yatırım yapmayı çok isterdim ama maalesef böyle bir fon, sadece hayallerimde kalıyor. bol kazançlar dileğiyle.
    serbest fonlarda durum nasıl?

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum üstadım . Belki fon ilk kurulduğunda müşteri sayısını artırabilmek için çaba sarfediliyor ,Belirli bir doygunluğa ulaşınca pek çok şeye dikkat edilmiyor .
    Aslında yerli hisse senedi fonlarını alma taraftarı değilim , çünkü borsa da kendim alıp satıyorum .. ama bu ZJL yi BİST 100 dışı hisselerini tanımadığım için aldım
    Üşenmedim geçen gün hisselerin tek tek ağırlıklarına göre günlük getirisini hesapladım ,benim hesapla,fonun açıkladığı fiyat alakasız oldu , ertesi günde fonun tüm ekibi değişti , tesadüf mü bilmem artık , portföyünü daha yakından incelediğimde hisseler fena değil ama halka açıklık oranı %95 olan ve sürekli düşen bir hisseyi ellerinde tutmaları dediğim gibi işi önemsemediklerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •