Sayfa 442/2206 İlkİlk ... 3423924324404414424434444524925429421442 ... SonSon
Arama sonucu : 17643 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ilhan tanir
    @WashingtonPoint
    "We have a secret agenda. We established a surveillance system that is used very systematically & planned manner," Vahdettin Polat told SWR. Polat said he was a member of a secret surveillance unit in Gülen Group for 12 years until 2016. (Google translate)

https://www.tagesschau.de/investigat...egung-105.html
    @erefefik

2. #SONDAKİKA
    HEKİMSEN, 7-8 Temmuz tarihlerinde tüm Türkiye’de iş bırakma kararı alındığını açıkladı.
    @erefefik

3. Hüseyin Çiloğlu
    @H_Ciloglu
    Putin yönetimi, Rusya'da faaliyet gösteren Küresel İlaç Tekellerinin akçeli işleri ve bunlarla ilişkili binlerce doktora soruşturma açılmasına izin verdi.
    Hüseyin Çiloğlu
    @H_Ciloglu
    ·
    21s
    @H_Ciloglu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Uruguayda bir Yargıç, Pfizer'a (K)orona sıvılarının içeriğini eksiksiz şekilde mahkemeye sunması için 48 saat mühlet verdi.

https://www.france24.com/es/minuto-a...unas-anticovid
    @erefefik

4. Almanya’nın önde gelen ekonomi uzmanlarından Hans-Werner Sinn:

▪️“Vatandaşlar başlarının çaresine bakmalı.”
    ▪️“Devletin üzerinde kaldırabileceğinden fazla yük olacak.”
    ▪️“Sosyal güvence sistemleri, alıştığımız hayat standartlarını sürdürmeye uygun değil.
    @erefefik

5. Erdoğan: Alım gücü düşmüş olabilir ama kimseyi aç bırakmadık.
    @erefefik

6. Deli Çavuş
    @delicavus_nth
    1- Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, mehmet cengiz de aracıydı diyorum. Paraların hangi akrabamızın hesabına yattığını söylüyorum. Akrabam Zafer Salman olayı doğruluyor. Bankalara neden bir yazı yazmıyorsunuz?
    2- Haricen dediklerimi doğrulayan bir çok da delil çıktı. Bunlar yetmez mi? Ben suç örgütü lideriyim. Mesut Yılmaz'ın o dönem ki en yakını olan yılların saygın gazetecisi Sabahattin abi ( Önkibar), bakın kendisi de Mesut Yılmaz'ın ağzından olayı bugün anlatmış. Soruşturmayı

3- başlatmak için başka ne delile ihtiyacınız var, söyleyin ben vereyim. 40 yaşından genç kardeşlerim, her zaman ne derim; doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler.
    @erefefik

7. Semih Tareen
    @virusfantom
    ·
    6d
    Az sonra (TSİ 22:00’ı biraz geçe)
    @NTV
    ekranlarındayım.
    @erefefik

8. Nasuh Mahruki
    @nasuhmahruki
    Yunanistan harıl harıl Türkiye ile 48 saat sürecek çok şiddetli bir baskın savaşına hazırlanıyor, biz mal gibi seyrediyoruz.
    Ne egemenlik haklarımızı ne Lozan’daki haklarımızı koruyabiliyoruz.
    ABD araya girene kadar bize büyük hasar verip 12 mili gerçekleştirmeyi hedefliyorlar.
    1-Yunanların önemli bir kısmı fanatik Türk düşmanıdır. Milli Marşları tamamen Türk nefreti üzerine yazılmıştır hala okulda çocuklar bunu okur.
    2-Olası Türk-Yunan savaşı ağırlıklı hava savaşı olur, uçaklarını ilk kaldırıp stratejik hedefleri vuran karşı tarafı paralize edebilir.
    3-Bu savaş, Kürdistan için Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen emperyalizmin Yunanistan’a 48 saat süre vermesi sayesinde olur. Türkiye misilleme yapacakken ABD savaşı elektronik savaş teknolojisiyle durdurur.
    4-Atatürk Havalimanının pistlerini Vatan haini AKP bu savaş için yıktırdı.
    5-AKP’nin ülkemize doldurduğu milyonlarca Suriyeli, Pakistanlı, Afgan vb cihatçı riskiyle birlikte düşünün. Türkiye’de başlatılacak bir iç karışıklıkta Yunanistan da bir bahaneyle bu işe kalkışabilir.
    6-Tarihsel düşmanlığın olan komşun sürekli silahlanıyorsa ciddiye alacaksın.
    .................................................. .....................
    @erefefik

Sayfa 442/2206 İlkİlk ... 3423924324404414424434444524925429421442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •