Sayfa 168/261 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon
Arama sonucu : 2082 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: BRSAN - Borusan Mannesmann

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    buda benim takip ettiğim
    aciliyetim yok
    aynen devam
    @bawer sattin mi?
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2. haftalık borusan grafiği indikatörlerin aldırdığı yerleri kutu içine aldım 3 indikatörden 2 si areon ve dı+dı- en dip yerde al verdiriyor 1 tanesi geç oluyor günlük bakarsak trend devamlı değişiyor haftalıkda alım trendi devam ediyor
    yatırım tavsiyesi değildir

günlük grafik

3. [url=https://www.hizliresim.com/9f9by9q][/url

https://www.hisseanaliz.net/forum/bo...naliz-konulari
    /www.hisseanaliz.net/forum/borsa-okulu/teknik-analiz/teknik-analiz-konulari/indikatorler-gostergeler/1908-indikatorlerin-siniflandirilmasi

4. tahtacı kontrolü kaybetti kycıyı dökeyim derken büyük yatırımcılar dadandı indir kaldırla kycıyı dökersin de bycı istediğini almadan bırakmaz..önemli veriler gelmeye başlayacak sırf tahtacı hisse toplasın diye bekleniyor ama tahtacı salaklığına doymasın eline yüzüne bulaştırdı, patron da bir yere kadar sabreder sonunda tahtacıyı şutlar...

5.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    gördüğü en yüksek 31.36 aylıkta dirençti, yatayda 32 var.. Sonrası önce yaptığı zirve ve kycının(gına getiren kusma noktasına gelip yeter senin de hissenin de deyip küçük bir karla veya maliyete gelip) kaçarcasına uzaklaştığı anlara geldik..ardından kopuş...
     Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    borsa tamamen psikoloji işi, fiyat,teknik ve temel de bu psikolojiyle oluşuyor..
    Brsan zirvesi 39 idi, 39 kadar maliyetlenenler 1.5 sene bu fiyatlara gelemediği gibi 20.50 leri gördüler. Tahtacı sürekli testereyi kullandı indirirken, çıkarken de aynısını kullanıyor..yatırımcı zarardayken kımıldayamazken kara geçtiği anda yerinde(karda) oturamıyor..hissede beklemenin en zor olduğu dönem 30-39 fiyatları arası, ama hissseye yeni alıcılar giriyor derseniz, onlar inanın % 5-10-20 karı görüp çıkan kısa vade yatırımcı tahtacı onları dert etmez kısada inecektir..
     Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    tahtacı kontrolü kaybetti kycıyı dökeyim derken büyük yatırımcılar dadandı indir kaldırla kycıyı dökersin de bycı istediğini almadan bırakmaz..önemli veriler gelmeye başlayacak sırf tahtacı hisse toplasın diye bekleniyor ama tahtacı salaklığına doymasın eline yüzüne bulaştırdı, patron da bir yere kadar sabreder sonunda tahtacıyı şutlar...
    en baştaki mesajı 2 haziranda atmışız ve şu anda neredeyse herkes aldığı fiyatı gördüğü için top çevirmeye devam ederek kycının dökülmesini bekliyorlar

6. 38.7 ile aranizdayim. Kesin pahalı aldım. Eskilerden kalan hirsim var. Biraz bekleme niyerindeyim. 50 olur muyuz

7.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    38.7 ile aranizdayim. Kesin pahalı aldım. Eskilerden kalan hirsim var. Biraz bekleme niyerindeyim. 50 olur muyuz
    hayırlı olsun 2023 martına kadar beklersen ... Imkansız değil unutma romanyada-italyada-amerikada ve türkiyede iki fabrika var..var da var beklenti çok da tahtacı da sıkıntı var..

Sayfa 168/261 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •