Sayfa 228/747 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    afiyet olsun.. 2den aldık kebap yiyoz hergün.. sikinti yok. fon ve oyak maliyeti 3.23 ortalama sıkıyosa indirsinler
    Maliyetim biraz daha aşağı olsa da beni de ekle fon ve oyaka )))

2.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Maliyetim biraz daha aşağı olsa da beni de ekle fon ve oyaka )))
    çift hane olursak kebaplar benden

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    afiyet olsun.. 2den aldık kebap yiyoz hergün.. sikinti yok. fon ve oyak maliyeti 3.23 ortalama sıkıyosa indirsinler
    fonun maliyeti 2.60 larda ne 3.23 ü

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    çift hane olursak kebaplar benden
    Tahsilatın peşini bırakmam haberin olsun

Ama ben o kadar bekleyemem, herhangi bir çeyrekte 100m net kar veya 2Ç+3Ç toplamı 150m karda veya yıllık 325m karda (gerçek kar, iştirak satışı, ertelenmiş vergi sene sonu fasa fisolarıyla falan değil) hisse fiyatını beklemeden kebaplar benden. Hadi hiç biri olmadı, çok kur farkına maruz kaldı diyelim, senelik 1.100 EFK ve 200m net kar ikilisi olursa yine de ısmarlarım, zamansal olarak hiçbiri henüz gerçekleşmeden veya hiç gerçekleşmeden hisse fiyatı 6 TLyi geçerse yine ısmarlarım.

Bu parağraftan ne anladın dye sorsam, pratik zeka biri olduğunu düşünüyorum, kebap ısmarlamaya bahane mi arıyorsun diyeceksin tahminimce

5. Bunlar bergamadaki yangını mı bahane edip mi sattı 2 gündür
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Bunlar bergamadaki yangını mı bahane edip mi sattı 2 gündür
    iki gündür santraller full çalışıyor akça ve aliağa res durmadan dönüyor.. türbünler tamgaz devam..

7.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Tahsilatın peşini bırakmam haberin olsun

Ama ben o kadar bekleyemem, herhangi bir çeyrekte 100m net kar veya 2Ç+3Ç toplamı 150m karda veya yıllık 325m karda (gerçek kar, iştirak satışı, ertelenmiş vergi sene sonu fasa fisolarıyla falan değil) hisse fiyatını beklemeden kebaplar benden. Hadi hiç biri olmadı, çok kur farkına maruz kaldı diyelim, senelik 1.100 EFK ve 200m net kar ikilisi olursa yine de ısmarlarım, zamansal olarak hiçbiri henüz gerçekleşmeden veya hiç gerçekleşmeden hisse fiyatı 6 TLyi geçerse yine ısmarlarım.

Bu parağraftan ne anladın dye sorsam, pratik zeka biri olduğunu düşünüyorum, kebap ısmarlamaya bahane mi arıyorsun diyeceksin tahminimce
    bu paragraftaki önermelerden biri gerçekleşirse senin zengin olacağını anlıyorum

minimum 1.300 net faaliyet karı olursa künefeyi extra isterim ha ona göre

8.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    fonun maliyeti 2.60 larda ne 3.23 ü
    fon bu daha çok mal alacak..

bırak 3.23ü 4-5-6-7 den almaya gelecek fonlar..

yeni fonlar maliyetlensin kebabın benden

Sayfa 228/747 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •