Sayfa 744/1024 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Chucky yaşıyor mu
    chucky allah gecinden versin yaşıyordur, hem de büyük ihtimal güzelinden yaşıyordur.. faizin yılmaz savunucusu yeşil parkalı bebek, evi kentsel dönüşümden yenileyip bi de üstüne dükkan alınca artık muhtemelen havai gömlekli bebek olmuştur

darısı başımıza diyelim.

not: tease içerir.

2.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    bu forumu uzun zamandır takip ediyorum eskiden chucky rumuzlu bir arkadaşımız vardı. o da paylaşımlarda bulunurdu nasıl tasarruf yapılacağı, neyi nerden ucuza alabileceğimizi anlatır altın değerinde hayat dersi verirdi. sn chuckynin bilgi ve birikimlerini bugünde paylaşmasını isterdim. yakın zamanda pembe domates fiyatıyla çarşı pazarın halini anlatan arkadaşlarda en azından yaşadığımız enflasyon fiyatlar hakkında bi bilgi verdi. ama azıcık dolarım var fakirim demek veya sizin ifadenizle o fakir değil iyi bir birikim sahibi demenin kime ne faydası var. sizin ifadenizde televizyon dizilerindeki fakir aşağılamasına dönmüş
    Sevgili arkadaşım sevgili kardeşim Forumda çoğu insan cismen değilse bile ismen birbirini tanıyor üç günlük dünya be ara sıra şakalasmayalım mı tebessüm etmeyelim mi gülmeyelim mi takılmayalım mı birbirimize.Bu kadar ciddiyet sana da zarar yaşadığın hayata da.Boşver be kardeşim takma bu kadar gül biraz..

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    chucky allah gecinden versin yaşıyordur, hem de büyük ihtimal güzelinden yaşıyordur.. faizin yılmaz savunucusu yeşil parkalı bebek, evi kentsel dönüşümden yenileyip bi de üstüne dükkan alınca artık muhtemelen havai gömlekli bebek olmuştur

darısı başımıza diyelim.

not: tease içerir.
    Chcuky baska bir dolar formunda dolar yorumlari yapip dolarin yukselmesi icin yuru be dolar diyor su aralar
    Aylar oncesinden 3.82 den dolara yakalanmis bekliyor gordugum kadariyla opsiyon primi alarak idare etmeye calisiyor ama hala zararda ve mevduat fazinin 15 lerde gezdigi yerde dolarda aylardir zararda beklemek kendisini pek germiyor yazilarinda dolarin yil sonunda 4 lerde olacagini yazip kendini avutuyor hakkinda hayirlisi diyelim

4.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    burgan temdit 14.75 verdi 32 days 93k
    Şimdi yazabiliyorum, ben de aynı orandan bağlattım pazartesi 32 gün. Paylaşım için teşekkürler.

5. chuck buraya yazmıyorsa bir şey vardır.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. chuck'ın iletişim bilgisi olan varsa davet etsin buraya.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. özledik desin ne bileyim, en azından aktif oranlarını alırız.

Isbankanin %1.9 larina gore %4 civari benim icin yeterli.. Odea da anne kizlik soyadi olayi hosuma gitmedi-
    daha once yazdim- sacma bi kod da kabul ederler mi denemedim zaten....

Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Denizbank bana 30 haziran günü 4,30 oran vermişti kabul etmedim. Rodeo'da 4,50 orandan bağlamıştım...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 744/1024 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •