Sayfa 743/1024 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bugün kordon ve Alsancak ta bir kaç banka ya uğradım. Dün bu forumda sormuştum opsiyon yapan var mı diye ama ilgilenen olmadı. Ben de bizzat giderek oranları aldım.
    Burgan---- 350k için 25 gün vadede 3,50 dolar alırım opsiyonuna 350 tl. prim veriyor. Kabul edilmedi.
    odea ----- 350k için 35 gün vadede 3,51 den dolar alırıma 540 tl. prim veriyor.
    Fibabank --- Bu paraya opsiyon yapmıyor. 350k tl . 32 gün 14,75 düz oran veriyor.
    TEB --- 100 bin tl üzerine 32 gün 14,50 veriyor. 45-90 gün için 14,75
    Denizbank --- 350 k için 32 gün 14,60 diyor ama '' parayı getirmeseniz daha iyi olur, bize iş çıkartma '' havasında
    ICBC---- 14,75 yeni müşteri için
    T-Bank --- Eski yeni fark etmez para getirin yeterki ben de size 14,90 vereyim dedi. 15 ver anlaşalım dedim ama olmaz dediler.
    Aktifbank -- bono karşılığı 32 gün 350k tl. için 15,15

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Chucky yaşıyor mu

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    chucky yaşıyor elbet. Ama artık buralara zaman ayıramıyor. Yoğun iş hayatına atılmış. Daha farklı takılıyor.

3. haftaya çarşamba günü anadolubankla görüşeceğim.Oran alan var mı anadolubanktan.

4.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    haftaya çarşamba günü anadolubankla görüşeceğim.Oran alan var mı anadolubanktan.
    29 haziran günü 15.10 almıştım

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    ..
    Sn.mavsaro bana ufak bir şaka yapılmış. Ona istinaden bende esprili bir yanıt vermeye çalıştım. Sayenizde toplum psikolojisinin nereye geldiğiniı gördük. Ufacık şakaya yada kinayeli esprili bir cevaba karşı; en sert ağır şiddetle cevap vermek. Bu normal bir ruh hali değildir. Ayrıca, lütfen kişisel almayınız bu ruh haline girme sebebiniz asla siz değilsiniz, maalesef...

Not; Bir kişi dahi normal olmayan bir şekilde rahatsızlığını dile getirmişse, yazılanları silmek bana düşer. Saygılarımla...

Bu arada yazdıklarımı silemedim. Moderatörden ricam bu başlığa yazılan son 3 mesajımın silinmesidir.
    sn Selka ben yazımda en ufak şiddete veya hakarete yer vermedim. sadece size yönelik ufak bir eleştiride bulundum. eleştiriye tahammül etmek de bir kültür işidir. tahammülün olmadığı yerde hakaret başlar psikolojiden girilir ruh halinin bozukluğundan çıkılır. hatta ötekileştirilmeye kalkılır. Olsun canınız sağolsun ben sizi olgun anlayışlı bir insan olarak hep bileceğim. bir kısım insan parasıyla gösteriş yapıyor, toplumun geldiği nokta budur, bu ruh haline girme sebebi asla siz değilsiniz gibi beylik lafları asla etmeyeceğim. Sadece gereksiz yazışmalarla zaman öldürmenin yersiz olduğunu kimseye fayda getirmeyeceğini söylüyorum. yazılarınızı sildirmekte doğal olarak sizin tercihinizdir. forumdaşların değerli vaktini aldım. syg

6. bu arada gerçekten sn chuckyi çok özlediğimizi tekrar belirtmek istiyorum. iş hayatı tecrübelerini de bizimle paylaşmasını dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    deniz MT bana USD icin 4.00 veririm dedi. ozel oran da soracakmis... umarim 4.25 lere ulasirim
    Denizbank bana 30 haziran günü 4,30 oran vermişti kabul etmedim. Rodeo'da 4,50 orandan bağlamıştım...

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün kordon ve Alsancak ta bir kaç banka ya uğradım. Dün bu forumda sormuştum opsiyon yapan var mı diye ama ilgilenen olmadı. Ben de bizzat giderek oranları aldım.
    Burgan---- 350k için 25 gün vadede 3,50 dolar alırım opsiyonuna 350 tl. prim veriyor. Kabul edilmedi.
    odea ----- 350k için 35 gün vadede 3,51 den dolar alırıma 540 tl. prim veriyor.
    Fibabank --- Bu paraya opsiyon yapmıyor. 350k tl . 32 gün 14,75 düz oran veriyor.
    TEB --- 100 bin tl üzerine 32 gün 14,50 veriyor. 45-90 gün için 14,75
    Denizbank --- 350 k için 32 gün 14,60 diyor ama '' parayı getirmeseniz daha iyi olur, bize iş çıkartma '' havasında
    ICBC---- 14,75 yeni müşteri için
    T-Bank --- Eski yeni fark etmez para getirin yeterki ben de size 14,90 vereyim dedi. 15 ver anlaşalım dedim ama olmaz dediler.
    Aktifbank -- bono karşılığı 32 gün 350k tl. için 15,15
    Öncelikle faydalı paylaşım için teşekkür ederim. Merak ettiğim opsiyonun düz mevduattan farkı nedir? Risk ve getiri şeklinde bilgi verirseniz sevinirim. Tabii vaktiniz varsa...

Şimdiden teşekkürler

Sayfa 743/1024 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •