Sayfa 719/1122 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Heh nafaka olayı da var iyi hatırlattınız.

Yüzüğü taktınız hapı yuttunuz. Biraz önce oturduğum mekanda genç bir çift birbirlerinin hatalarını yüzlerine sayıyorlardı kulak misafiri oldum. İçimden diyorum oğlum bassana kalayı kalksana masadan ne öyle kedi gibi viyk viyk viyk konuşuyosun şimdi geldi aklıma yürümeyince masadan kalkmak da kolay değil
    Yaş kaçtı ,O dedigin zero kalorili erkekler bilmeden yaşamadan genelleme yapmadan yapılan yorum boştur.ben anlaşmalı boşandım 5 krş birşey vermedim zaten devlette işi iyi gerek kalmadı,çevremde nafaka veren yok gibi kadınlar kurtulmak için nerdeyse üste para verecek ne nafakası...

2. BM Kalkınma raporuna göre #enflasyon dan en çok etkilenen ülkeler Türkiye ile birlikte Haiti,
    Arjantin, Mısır, Irak, Filipinler, Ruanda, Sudan, Kenya, Sri Lanka, Özbekistan, Afganistan, Etiyopya, Mali, Nijerya ve Yemen.
    Savaşan iki
    ülke #Ukrayna ve #Rusya listede yok.

https://twitter.com/HasanSeymen10/st...J-DhyHO8g&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Adamın yurtdışındaki tanıdığı çorba içmek için, diş yaptırmak Türkiye ye geliyormuş:-)

Benim alamancı tanıdıklarım paranın dibini sıyırmış:-) Yazlık komşum mesela, bizim sitede kaç tane villası var :-)

Allah akıl fikir versin .
    Paranın dibini siyirmissa gelip tr den 100 bin Euro'ya yazlık almiyacak gidecek 5 milyon Euro'ya lombardiyadan alacak ...

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Paranın dibini siyirmissa gelip tr den 100 bin Euro'ya yazlık almiyacak gidecek 5 milyon Euro'ya lombardiyadan alacak ...
    Kuşadası soğucak ta site içinde müstakil havuzlu villa fiyatlarına bak istersen YouTube tan :-) 100bin euro ya bulursan 3 tane alayım hemen...

Almanya da kelle paça çorba içemeyen adam mı alacak lombardiya dan? :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kuşadası soğucak ta site içinde müstakil havuzlu villa fiyatlarına bak istersen YouTube tan :-) 100bin euro ya bulursan 3 tane alayım hemen...

Almanya da kelle paça çorba içemeyen adam mı alacak lombardiya dan? :-)
    Yok yani anlamadigim şu Almanya'da çalışan işçi statüsünde bir kişi aldığı maaşla ;bulunduğu ülkede çok rahat ve geniş yaşayamıyor diye örnek veriyorum bu sizin neden agariniza gidiyor.yani nesini iddia ediyorsunuz... .demek istiyorsunuz ki bizim ülke fecaat işcisi memuru aç kül fukarasi ama Almanya'da çok her şey toz pembe tr ye istediğin kadar laf edebilirsin ama oraya edemezsin ...bu arada Allah versin 3 yazlık belki daha da fazla alacak paran olmuş ne güzel bu ülkede işin gücün rastt gitmiş kafanı kullanmış biriktirmişsin.

6. Eskiden gazete şeker hediye ediyormuş

Sağ üstte !

Şimdi bu şekeri 20 liradan aşağı alamayız

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yok yani anlamadigim şu Almanya'da çalışan işçi statüsünde bir kişi aldığı maaşla ;bulunduğu ülkede çok rahat ve geniş yaşayamıyor diye örnek veriyorum bu sizin neden agariniza gidiyor.yani nesini iddia ediyorsunuz... .demek istiyorsunuz ki bizim ülke fecaat işcisi memuru aç kül fukarasi ama Almanya'da çok her şey toz pembe tr ye istediğin kadar laf edebilirsin ama oraya edemezsin ...bu arada Allah versin 3 yazlık belki daha da fazla alacak paran olmuş ne güzel bu ülkede işin gücün rastt gitmiş kafanı kullanmış biriktirmişsin.
    Verdiğin örnek mantıksız. Her ülkede iyi meslek sahibi çok kazanan olduğu gibi az nitelikli iş yapıp az kazananlarda var.

Alım gücü dendiğinde global düşünmen lazım. Almanya da asgari ücretli çalışan biri Türkiye ye gelip rahat para harcıyorken Ülkemin asgari ücretli çalışanı Almanya gidip rahat para harcayabiliyor mu? Alım gücü bunu gösterir.

8. O zamanlar beleşten devletten petrolofisi bankalar sanayi şirketlerini beleşe üç beş paraya gazete patronlarına peşkeş çekiliyordu belkide ondan şeker dağıtıyorlar.
    Bide devlet bankasından beleş ucuz kredi alıp sonra fahiş faizle devlete geri veriliyordu ne zamanlardı ama akşam haberleride IMF burokratının uçaktan inişi ve şehit haberleri........
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Eskiden gazete şeker hediye ediyormuş

Sağ üstte !

Şimdi bu şekeri 20 liradan aşağı alamayız

Sayfa 719/1122 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz