https://mobile.twitter.com/Trajikomi...79076138795009Trajikomik Haberler
@TrajikomikNews
·
10d
Yer: İstanbul. Bahçeşehir Gölet parkına gelen 2 bedevi kadın, göl kenarından yakaladıkları 2 kazı çantalarına atıp çalarak götürdü.
Linkte video var.
https://mobile.twitter.com/Trajikomi...79076138795009Trajikomik Haberler
@TrajikomikNews
·
10d
Yer: İstanbul. Bahçeşehir Gölet parkına gelen 2 bedevi kadın, göl kenarından yakaladıkları 2 kazı çantalarına atıp çalarak götürdü.
Linkte video var.
@erefefik
Ben bunu denedim iyi geliyor. Tavsiye ediyorum.Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
Amerikan Kardiyoloji Koleji kalp-damar hastalıklarının tedavisi için yoga tavsiye etti. Yoga kan basıcını, yağları, kortizol ve enflamasyon belirteçlerini düşürüyor. Kalp-damar hasatlıkları önlemenin en iyi yolunun “ilaçlar” olmadığını anlayan kalp derneğini “kalpten” kutluyorum.
@erefefik
Hakan
@donkisot144
·
12d
Annem babam eşim fanatik akpli diye onlara sabr ediyorum onların bende emeği var ama emeği olan can dost arkadaşlar hariç hiç tanımadığım bazı akplilere tahammül etmek zorunda değilim akpli ne kadar tanımadığım insan varsa engelliyorum
Dostlar hariç
Akpliler benden uzak dursun)))))))))))))))
Onlara da sabret güzel kardeşim.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 17-07-2022 saat: 18:41.
@erefefik
Bence 2 kıtlık yok. Tek bir kıtlık var. Dunyada bazı ulkeler ve bu ulkelerin halklari cezalandiriliyor.Ömer Temür
@omertemr
·
1d
İşin kötüsü yapay kıtlığın ardından gerçek kuraklık gelecek. İşte o zaman iş işten çoktan geçmiş olacak...
Çünkü oyunun adı demokrasi ve halklar oy kullanacaklar. Örnegin Sri Lanka. Hindu Medeniyete mensup bir ulkeydi. Yani bu medeniyetin lider ulkesi Hindistan'in uydusu bir ulke idi. Fakat halk, secimlerde Cin destekli komunistlere oy verdi. Çin, Hindistan'in uydusu bir ulkeyi kendi yanina cekti.
Iste bu hata affedilmedi. Halklar aclikla, yoklukla adam edilir.
Sri Lanka gibi bazi Musluman Ulkeler de Çin yörüngesine girmislerdi. Endonezya ve Malezya gibi. Nufuslari toplam 600 milyonu buluyor. Cezalandirilacaklar.
@erefefik
Cografi ustunlugu sebebiyle, dunyanin en onemli ulkesi Turkiye idi.
Once Abd, Kamala Harris, simdi Ingiltere'deki siyasi gelismeler, bence Turkiye'yi ikinci siraya dusurdu.
Artik dunyanin en onemli ulkesi Hindistan. Ingiltere'de bir Hintli, Muhafazakar Parti'nin başına geçip, Başbakan olacaktir. Abd'nin basina da Kamala Harris gececek.
Oyunu Hindistan uzerinden kuracaklar.
@erefefik
Atını Seven Barbar
@hllcnakgn
Terhis olmama son 4 gün kala yılan tarafından ısırıldım. Kıbrıs gider ayak bana son bir güzellik yaptı.Çocukken bana yılan saldırmıştı. Öğle üzeri çok sıcak havalarda saldırabilirler. Çok sıcakta resmen kuduruyorlar.KorkutAta
@KorkutAtamga
@hllcnakgn
adlı kişiye yanıt olarak
Geçmiş olsun, gazi sayılıyor musun şimdi?
@erefefik
Dr. junior
@Ahmet79404234
·
23s
Frekansı yüksek kişiler;
-İçine doğan olur
-Aklından geçirdiği kişi arar
-Bir dükkana girince ardından müşteriler artar
-Uyarıcı rüyalar görür
-Hisleri kuvvetlidir
-Genelde söyledikleri çıkar