Demirel 🎩
@thedemirkirat
CHP genel başkanı sıfatını taşıyan birinin Cumhurbaşkanı olma ihtimali yoktur.
Demirel 🎩
@thedemirkirat
CHP genel başkanı sıfatını taşıyan birinin Cumhurbaşkanı olma ihtimali yoktur.
@erefefik
Fransa'daki askeri kaynaklar, iki Sezar obüsün Rus silahlı kuvvetlerine her biri 124.000 dolara satıldığını iddia etti.
Fransız milletvekili Castelnau,Twitter'den şunları yazdı
"Macron'un bir başka başarısı, 2 Fransız Sezar silahı Ruslar tarafından bozulmadan ele geçirildi."
@erefefik
“Hocam ben ekmek yemiyorum, tatlı yemiyorum, çaya şeker atmıyorum ama kan şekerim neden yükseldi?” diye soruyorsunuz ya sebepler işte bunlar.Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
Günlük max şeker miktarımız 50 gramı geçmemeli. Gizli şeker kaynakları:
-Soğuk çay, kola, gazoz
-Meyve suyu
-Salata sosları
-Ketçaplar
-Kremalı kahveler
-Meyveli maden suları
-Meyveli sütler
-Kahvaltılık gevrekler
Hepsi diyabet riskini ciddi olarak arttırıyor.
@erefefik
"Ergenekoncu Avcılarını" nasıl Tsk'nın önüne attilarsa, birilerini de milletin önüne ativerecekler.Prof. Celal Şengör
@celal_hocaniz
·
1 sa
Menzil tarikat Şeyhi 2 milyonluk arabayla gezer, Cübbeli Ahmet Lincoln jiple, kızları Porsche ile boğazda tur atıp balık yer, Nihat Hatipoğlu otellerine otel zinciri ekler. Erbaş vaazdan sonra 1 milyonluk Mercedes'ine biner.
Vatandaşa gelince "Peygamberimiz de fakirdi şükredin."
@erefefik
https://www.parlamentohaber.com/fran...klari-izleyin/
Fakat nasil Turkiye, 1970 sonrasi iki cephede savasabilecek bir askeri strateji gelistirmisse; Yunan da aniHasan Unal; "Abd'nin Yunan'i Turkiye'nin ustune surme ve bundan sonuc alma ihtimalinin zayif oldugunu" yazmis.
bir baskin saldiriya hazirlik yapmistir. 1970'lerden sonra uzerinde calistigi askeri strateji budur.
Turkiye silah sanayine ciddi yatirimlar yapti ve onemli sonuclar aldi. Yunan tarihinde ilk defa hava kuvvetlerinde Turkiye'ye ustunluk sagladi. Elinde 5.nesil ucaklar var.
Kucumsemeye gelmez. Isirir bu kopek.
@erefefik
Murat AltaşAbdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
17 Tem
Çiftçi arkadaşlara soru:
Bulunduğunuz bölgede "yüksek fiyatlarla" buğday toplayanlar var mı? Size veya bildiğiniz birine teklif geldi mi?
@MuratAltas0473
·
22s
Sebze meyvede onu yaptılar Antalya'da.
@erefefik
https://tr.investing.com/news/crypto...eliyor-2328593
Hindistan’da kripto parayı yasaklama sesleri yeniden yükseliyor.Hindistan Parlamentosu’nda yaptığı konuşma sırasında kripto para kullanımını gündeme getiren Nirmala Sitharaman, Hindistan Merkez Bankasının (RBI), kripto paraların ülkede finansal istikrarı bozucu etkiye neden olduğunu öne sürerek yasaklamak istediğini söyledi.
@erefefik
Yer İmleri