Arçelik bugün de geri alımlara devam etti.
Arçelik bugün de geri alımlara devam etti.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kendi adıma hisse fiyat zamanlaması konusunda bir tahmin yapmak çok zor. Genel olarak bu konuda başarısızım.
Benim için kritik olan şirketin faaliyetlerinin yolunda olması, karlılık ve yatırımlarının devam etmesi.
Arçelik'te yatırımlarına devam ediyor, büyümesini sürdürüyor.
Geri alım konusu belki de Arçelik tarihinde bir ilk. Bu işin sonundan bir süpriz de çıkabileceğini düşünüyorum.
Tabi diğer taraftan son 1,5 yılda iyi prim yapmış bir hisse, dilenmek isteyebilir. 2.çeyrek bilançosu konjonktürden kaynaklı belki bir miktar zayıf gelebilir vs. bunlar mümkün.
Benim açımdan beklemeye değer. Herkesi vadesi farklıdır, kararı kendisini bağlar tabiki.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yurtdisi pozitif baya bizim kapanisa gore. Pazartesi tepki ile baslayip 67 lere gelir. Devami ne olur muamma..
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bank of hergun set çekiyor tahtaya şu piyasada p.p.zoruyla artı
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Öyle görülüyor ki; 80-82-84 TL lerden kağıdı millete yıktılar,uzunca bir süre de o fiyatlara getirmeyecekler..70 TL altında süründürürmeye devam edecekler gibi..
Benim edindiğim izlenim bu şekilde..
1 milyon lotluk bir geri alım trendi çevirir.67.5 ustu kapanıs lazım
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri