Sayfa 616/831 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Alıntı Originally Posted by - sur - Yazıyı Oku
    1) Cumhurbaşkanı 30-40 milyon dolarlık fabrika açılışına mı gelecek. Biz milyar dolarlık yer açtık sadece bakan geldi.
    Bir yıl boyunca bu kapasitede onlarca açılış oluyor.

Tukaş 60 yıllık bir firma. Dün kurulmuş ismini tanıtmaya gerek olan bir firma da değil.
    Vatandaş güvendiği markalar arasında etikete bakarak karar veriyor.

2) Her düşüşü bir habere bağlamaya çalışmayalım. Hisse nasıl yükseliş trendindeyse kar satışları da olacaktır.

Mayıs ayında 10.80'den 9,62'ye
    Haziran ayında 14,65'den 12,58'e düşerken de haber yoktu.

İpotek haberinde ne diyor ?

Kullandığımız ve kullanacağımız kredilere karşılık olarak ipotek verildi.
    Kullandığımız dediğine göre belkide Manisa/Turgutlu fabrikası üzerinde de ipotek vardı, o ipoteği yeni yere taşıdı.
    Bunun ne anlama geldiğini tahmin edersiniz. Bir varsayım sadece.

3) Güven tabiki hisseler için çok önemlidir. Kişiden kişiye değişir. Ben alırken sahiplerinin kim olduğunu bilerek ve finansallarına bakarak aldım. Fabrika açılışına katılıp katılmaması benim tercihimi değiştirmez. Tercihini değiştirmek isteyenler için seans devam ediyor.
    Bunların şirketin finansallarına hiç bir faydası yok,,,benim dediklerimin var.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gıda sektöründe açık ara en potansiyel olanı lakin en ağır hareket edeni bu oldu son günlerde ama farkı kapatacak gücüde fazlasıyla mevcut. Yeterki tahtacı show zamanı diyerek sahneye çıksın.
    Reklamını yapamıyor,,,çok sessiz,,mimli ondan mı korkuyor bilemiyorum.
    Adeta kendini gizliyor.
    Blomberge çıkıp şirketin faaliyetlerini anlattığını gören var mı? Ben hiç görmedim.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Tipik patron hissesi, hisseme bulaşanın burnundan getiririm diyor...

4. grup kağıtlar gıdalar ekside kerv ve knfrt vb. onlara göre takılıyor

5. Oyun havası eşliğinde salçayı bahane edip sallan yuvarlan algoritmalarla silkeliyorlar ytd

6.  Alıntı Originally Posted by - sur - Yazıyı Oku
    Sn. kazankazan siz yine de bildiğinizi yapın. Verdiğiniz kaynakta çelişki var. Zaten kaynakların hepsi birbirinden copy/paste yapmış. Şöyle ki;

Kaynağınız;
    "Fiyat Boşlukları, boşluğu yaratan fiyat adımlarında hiç işlem gerçekleşmemesi durumunda oluşur " diyor. Evet haklı.

Tukas'ın geçen hafta cuma gününe gelelim.
    Kapanışı 14,80 ama gördüğü en yüksek değer 14,85
    Yani hisse 14,81-82-83-84-85'de işlem görmüş. Yani 14,85'de hiç işlem gerçekleşmemiş diyemezdik ama 14,86 'da hiç işlem gerçekleşmemiş diyebiliriz.

Sonra kaynağın grafik örneklerine bakarsanız örneğin attığınız linkteki 3. grafite boşluğu önceki günün en yükseğinden örneklendiriyor. Kapanış fiyatından değil.

Eğer gap'larda önceki günün kapanışı baz alınsaydı bir hissede yıl içerisinde 100 defa gap oluşurdu.
    Hiç işlem olmaması derken ertesi günden yani boşluğun oluştuğu günden bahsediyor.

https://www.birbilenesorduk.com/ekon...ada-gap-nedir/

Neyse konuyu çok uzatmayalım. Bugün zaten moralimiz bozuk, biraz daha topladık bakalım.

Temmuzda salçaya yüzde 40 zam olacak diye bir ara bir haber vardı, oldu mu, bilgisi olan var mı?
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Kredi derecesi ne olmuş,link açılmıyor da.

Kamu ar a göre gıda enflasyonu yıllık %176 imiş,salçaya %40 zam kurtarmaz.

Sayfa 616/831 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •