Artan

16,73 9.99 14:35
47,80 9.99 14:35
32,26 9.95 14:34
57,65 9.91 14:34
8,87 9.91 14:34
Artan Hisseler

Azalan

261,00 -10 14:21
247,50 -10 13:55
72,90 -10 14:35
8,38 -9.99 14:35
32,62 -9.99 14:35
Azalan Hisseler

İşlem

7.667.478.231,50 14:35
5.272.412.056,80 14:35
4.680.702.968,04 14:35
4.598.760.253,90 14:35
3.821.996.194,36 14:35
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir de beyaz yakalı, hayatında kavga dövüş işlerine pek girmemiş, bıçak-silah vs kullanmak zorunda kalmamış arkadaşlardan dayılananları görüyorum. Bırakın bu fantezileri

Bakın biraz idman olsun diye dalayım dersin, dayak yersen sıkıntı yok, stres atmış olursun. Ama mecbur kalır, kendini korurken adamı dövmüş olursun. Gurur yapar, eşi dostu toplar gelir, dayak yersin, yine sorun yok.

İşin içine kaba kuvvet girince, nereye varacağı belli olmaz. Dayağı biraz abartırsın, adam silah, bıçak ne varsa saldırır, işte bu durumda ölsen-yaralansan da, karşıdaki ölse-yaralansa da dert.

Hele ailenle, çoluk çocukla kakıyorsan işi hiç bu noktalara vardırmamak lazım. 30 larını geçmiş, hiç adam dövmemiş, hiç dayak yememiş, hayatı boyunca masa başı bilgisayarla, kağıt kalemle mücadele vermiş hiç bir arkadaşa bu tür yollara tevessül etmelerini önermem.

Not: bu yazdıklarımdan uysal koyun olalım, hakkımızı yedirelim, hiç bir şeye itiraz etmeyelim sonucu çıkaran varsa; sıkıntı yok, bu kafayla devam etsin o.
    Meslek gereği silah alma hakkımız var 15 yıldır silahım var bi heves ilk aldığımda 2-3 kez plliğona gittim. Bide Mardine göreve giderken üzerime almıştım. Ondan sonra dedim la bu karadenizlilikle ne şeyime tabanca taşıyon. Ya kullanman gerekirse kullanacanmı sen çekene kadar biri seni vurur. O gün bugündür tabanca yı koyduğum yerde kaldı.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Meslek gereği silah alma hakkımız var 15 yıldır silahım var bi heves ilk aldığımda 2-3 kez plliğona gittim. Bide Mardine göreve giderken üzerime almıştım. Ondan sonra dedim la bu karadenizlilikle ne şeyime tabanca taşıyon. Ya kullanman gerekirse kullanacanmı sen çekene kadar biri seni vurur. O gün bugündür tabanca yı koyduğum yerde kaldı.
    Aynen hemşerim. Bir ara araçta bulundurmak için almaya niyetlendim. Sonra dedim, adamı dövdün sıkıntı yok. Ya sağlam bir dayak yersem(2-3 kişinin sokak köpeği gibi saldırdığı olayları çok duyuyoruz). Kendimi tutamaz, katliam yaparım, çok rahat öldürürüm yani��

Dayak bile nasipsiz yenmiyor, nasipte varsa paşa paşa yeriz dayağımızı dedim, vazgeçtim. Bu arada bu yaşına kadar sağlam bir vukuatım yok. Yani öyle hee gün kavga gürültü işindeyiz sanılmasın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Silah işi de bir gariptir. Ruhsatlı silah insanın başına beladır. Devlete harç vermekten başka işe yaramaz. Şu anda zaten silah sitelerinde 2. el satılık ruhsatlı silah ilanı dolu. Hevesle alan sonradan yük olduğunu anlıyor. Kafasında suç işlemeyi kuran insan taşla, sopayla, bıçakla da işliyor.

En güzeli atalarımızın dediği gibi '' cahille etme sohbet, ya şapkanı alır kaçar ya da içine sıçar '' .

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Silah işi de bir gariptir. Ruhsatlı silah insanın başına beladır. Devlete harç vermekten başka işe yaramaz. Şu anda zaten silah sitelerinde 2. el satılık ruhsatlı silah ilanı dolu. Hevesle alan sonradan yük olduğunu anlıyor. Kafasında suç işlemeyi kuran insan taşla, sopayla, bıçakla da işliyor.

En güzeli atalarımızın dediği gibi '' cahille etme sohbet, ya şapkanı alır kaçar ya da içine sıçar '' .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •