Artan

49,50 10 14:02
42,04 9.99 14:00
35,74 9.97 13:48
34,46 9.96 14:02
31,82 9.95 14:02
Artan Hisseler

Azalan

248,90 -9.98 13:55
103,20 -9.95 14:02
3,23 -9.78 14:02
104,40 -8.82 13:55
23,84 -7.09 14:02
Azalan Hisseler

İşlem

13.701.745.461,25 14:02
8.391.979.852,75 14:02
4.174.081.583,50 14:02
4.102.187.210,40 14:02
4.014.628.157,23 14:02
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8024 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim hastalığım mükemmeliyetçilik.

10 işlem yaptım bugün 10 tanesi de kar. 1 tane zarar edince zoruma gidiyor.

Bu hastalık borsa için en kötü hastalık adamı batıracak olan bu. Biliyorum. Ama işte aşmakta 2 yıldır zorlaniyorum.

Hayırlısı olsun diyelim hakkımızda.
    10 işlem yaptıysan yazıcan çağrı
    gümrük memuru var kayıt almalı yoksa inanmazmış
    bol kazançlar senişini bilirsin hedge ci çağrı selamlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Selamlar abi.

Kısa dönem için işlem avcı hikayesi gibi oluyor. Haymana da aslan vurdum he vurdun he

Orta vade iki işlem yazayım:

Tam dipten iki kağıt aldığımı düşünüyorum.

Bak bir tanesi akgrt. 2.55 ve 2.56 kademelerinde bu fakir kardeşin çizdi... sonra gene bastilar başkaları çizdi. Elleri dert görmesin.

Biri Ülker. Onu da nereden aldım grafiği bakarsan zaten görürsün ki alır almaz yazdım.

Ülker ile ilgili bir forumdaş incele demiş. Inceledim.

Bilanço gelince gene bakarım. Ama, patron kriteri hariç herhangi bir sıkıntı görmedim. Ve patron için bile ucuz olduğuna inanıyorum artık. Biraz prim yaptırsa zaten yukarı 10 kat potansiyel var 2 ye katlasa biz Allah bereket versin diyip çıkan insanlarız. Çık parada gözümüz yok.

Bak yemin ediyorum lufthansa business yerine thy ekonomi uçarım işte bizim milliyetçiliğimiz böyle bir milliyetçilik anlayışı ama kimse kıymetimizi bilmediği için malesef ülkemizden ayrıldık Haymana'ya yerleştik. Nasip diyelim ne diyelim...
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10 işlem yaptıysan yazıcan çağrı
    gümrük memuru var kayıt almalı yoksa inanmazmış
    bol kazançlar senişini bilirsin hedge ci çağrı selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Selamlar abi.

Kısa dönem için işlem avcı hikayesi gibi oluyor. Haymana da aslan vurdum he vurdun he

Bak bir tanesi akgrt. 2.55 ve 2.56 kademelerinde bu fakir kardeşin çizdi... sonra gene bastilar başkaları çizdi. Elleri dert görmesin.

Biri Ülker. Onu da nereden aldım grafiği bakarsan zaten görürsün ki alır almaz yazdım.

Bilanço gelince gene bakarım. Ama, patron kriteri hariç herhangi bir sıkıntı görmedim. Ve patron için bile ucuz olduğuna inanıyorum artık. Biraz prim yaptırsa zaten yukarı 10 kat potansiyel var 2 ye katlasa biz Allah bereket versin diyip çıkan insanlarız. Çık parada gözümüz yok.

Bak yemin ediyorum lufthansa business yerine thy ekonomi uçarım işte bizim milliyetçiliğimiz böyle bir milliyetçilik anlayışı ama kimse kıymetimizi bilmediği için malesef ülkemizden ayrıldık Haymana'ya yerleştik. Nasip diyelim ne diyelim...
    Haymanaya havalimanı yaptılar bir de lufthansa mı iniyor vay bee ((:

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Selamlar abi.

Paranı ye boş ver .
    uzaktan kumandalı para makinaları çıkmış bir tane al .
    düğmeye her bastığında o ses yeter
    bol kazançlar

5. 8.77 maliyetle Ak aldım , sabah açılışla yollarız diye.
    4 bademcuk tahtası ile akşamki fed powel ve Fenerbahçemizin maçını beklemeye geçtik.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    8.77 maliyetle Ak aldım , sabah açılışla yollarız diye.
    4 bademcuk tahtası ile akşamki fed powel ve Fenerbahçemizin maçını beklemeye geçtik.
    geceye böyle girdik fenerbahçemiz kaybetti , yarın badem sporla yapacağımız maça bakıcaz.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    8.77 maliyetle Ak aldım , sabah açılışla yollarız diye.
    banka traşımız bitti.Ak tan güzel yemek yedik dünküler tatlısı oldu
    4 bademcuke yoğunlaşıcaz bilanço vakti gelen teslim edilecek stratejim bu şimdilik.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •