enflasyon raporu sunumu sonrası sermayesi düşüklere dikkat!Eridiler bir an önce biri işaret fitilini ateşlemeli![]()
enflasyon raporu sunumu sonrası sermayesi düşüklere dikkat!Eridiler bir an önce biri işaret fitilini ateşlemeli![]()
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Shell CEO'su: Petrol fiyatlarında daha fazla artış bekliyorum
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
TCMB başkanı bir önceki yıl sonu enflasyon rakamını % 42,8 den 60,4 e revize etti.)))
)))
)))
)))
)))
o kadar kusur kadı kızındada olur canım
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Kavcıoğlu: 2022 yıl sonu gıda enflasyonu tahmini %71,3 oldu(Önceki %49)
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2022 yıl sonunda %60,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %42,8)
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2023 yıl sonunda %19,2 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %12,9)
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2024 yıl sonunda %8,8 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %8,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kavcıoğlu: Tüm dünya resesyondan etkilenecektir, ancak buna en az tepki verecek ülke Türkiye'dir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri