Sayfa 527/803 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. https://instagram.com/zachtabori?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Sirketin en buyuk varisi bu , biz de bu sirket atilim yapsin buyusun diye bekle bekle dur . Boyle zibidiler varken tabi millet at kosturur , batmadigi iyi valla bu sirketin simdiye kadar

2. kimin nesi bu maxi*

3.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    yarin size TKFEN tahtasinda bir suprizim var
    Yarın oldu sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    kimin nesi bu maxi*
    Foslayanin tek kizinin ( amerikada restoran isleten) tek oglu . En temizinden yuzde 7 hissedar sirkete . Diger herkesten fazla

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Foslayanin tek kizinin ( amerikada restoran isleten) tek oglu . En temizinden yuzde 7 hissedar sirkete . Diger herkesten fazla
    böyle patron olursa bu yöneticilerin bize yaptıgı az bile sirketi satıp gitseler bu nun haberi bile olmaz

6. Onu diyorum , bu sirkette ust duzey yonetici olsam gozu karartir bunlari didik didik yolarim . Yoluyorlardir zaten cogu . Boyle basibos ortamda o santiyelerde satin almalarda, merkezlerde ne dumenler donuyordur, ne hirsizlar dolaniyordur Allah bilir . Kimsenin gunahini almayacam diyemeyecegim cunku youtube da birisi yazmisti yorumumun altina . Cikolatalari bile Ahmet Ipekcinin sirketinden fahis fiyata aliyorlar alt kalite mallara demisti. Merkezde cikolatada dumen yapan ; santiyede milyon dolarlik alimlarda seylerde neler yapar . Basta korkacak bir adam yok ki , giren ahbap cavus iliskisiyle giriyor 30-35 sene calisiyor zaten . Baksaniza sirket calisanlari 7/24 minnet ediyor patronlara. Boyle sirket mi olur , bizlerin calinan paralari ile birileri hayatinin sefasini suruyor. Tekrar ediyorum , bu haysiyetsizlere maillerle yuzlerine vurun ahlaksizliklarini, 1 tane duzgun adam elbet vardir iclerinde, onuruna gururuna bu durumu yedirmeyecek .

7.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    üstadım eskiden iyi gelen bilanço beklentisi ile 4 lira 5 lira tekfen üstüne koyardı sonra bir aya yakın rolantide takılırdı....

Bir hafta öncelerde 21 lerdeydik .. haftaya 26 lara gidebilir ve rolanti vaziyetine geçebilir diye düşünüyorum....

bu çıkış ya iyi bir bilanço beklentisi veya güzel iş haberleri beklentisi de olabilir....

rakamlara ve tavanlara takılmadan gaza gelmeden yola devam...

sene sonuna kadar inatla sabırla beklemeye devam..
    25 ler 26 lar demir atıp rolantide takılma yerleri.....

eylüle kadar kadar 25 ler 26 larda takılarak tahtayı rolantiye alabilir.....

diye düşünüyorum kendi adıma..o yüzden çok fazla takip gereği duymuyorum.....

8. Bi kap atsan ordan da 26 üzerine atsan ne olurdu zalım şirket

Sayfa 527/803 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •