Sayfa 526/805 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

sizce son 2 gunku hareketler sadece yukselisin bir dinlenmesimi? yoksa bilanconun pis kokularimi?

2. Bilanço hikayesi ancak mal kaptırır. Şu an için en az X2 potansiyel var. Bırakınız sizdirsinlar.
    Buralar benim için kelepirin yarısı. Toplar toplar yatarım. TOROS da ikramiyesi olur.
    YDT

3.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    sizce son 2 gunku hareketler sadece yukselisin bir dinlenmesimi? yoksa bilanconun pis kokularimi?
    Tahtada şuan böyle bir koku yok ama bilançoya daha hayli vakit var kara haber tez yayılır misali işler kötüyse 2 haftada hisseyi kevgire çevirirler

4.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    Sene sonu yapiyorlar o dumeni genelde , bu ceyrek gecirecekleri santiye kalmadi . Su anda saflari siklastiriyor bence

5. Biz neden bilancoda katakulle var mi diye endiselenmek zorundayiz kardesim . Milletin sirketinde alacak verecek belli , satislar belli . Boyle haysiyetsiz sirketlerde resmen toto oynuyoruz . Tokatlanmak istiyorsaniz yonetimi tehdit edin , bu onursuzlarin anlyacagi dilden konusun

yarin size TKFEN tahtasinda bir suprizim var

7. Bize filipinlerde Dogus insaat ile alinmasi planlanan 3 milyar dolarlik isin haberi KAP i lazim , oyle Bilanco vs ile bi cacik olmaz bu sirketten . Bilanco demek toto demek bu firmada

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Beyler magdur olmak istemiyorsaniz bu sirkette , yonetime pisliklerini yuzune vuracak mailler atin. Kafalarina gore at kosturduklarini zannetmesinler . Ben milletvekillerine tasimaya basladim bunlarin santiyede kaybolan paralarla ilgili durumlari , o paralar gelecek !! tazmin mevzusu radarimda sakin ama sakin ufak rakamlara aldanmayin . Toplam 500 milyon dolar tazmin edilecek diye zarar yazildi . Bunun pesini birakmamamiz lazim .

Katar : 110 milyon dolar
    Rusya : 140 milyon dolar
    Azeri stadi : 50 milyon dolar
    Arabistan : 100 milyon dolar
    Libya : 100 milyon dolar

Hadi Libyada muhattap bulamiyorsunuz oraya bir sey demiyorum , diger santiyelerdeki paralar sorgulanmali. Sirket degeri kadar alacak var !! 400 milyondan 20-30 milyon alinip agizlara bir parmak bal calinmasin. Bu pislikleri herkese sosyal medyada duyurun , rahat rahat at kosturmasinlar. Yoksa agir kaziklaniriz soyleyim hepinize. Ben mevzuyu maliyeye tasiyacagim , maliniza sahip cikin sizi soyanlardan hesap sorun
    Ortak ekle (dolar bazında):

Toros Samsun: en az 100 mn dolar cukka
    Toros Ceyhan iskele: en az 10 mn cukka
    Kovuk abla damadı: en az 10 mn cukka
    Toren: tamamı cukka
    SOCAR: 50 mn cukka

Sayfa 526/805 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız